Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Заряза поредната си бройка

Холивудският бройкаджия Пийт Дейвидсън, който мина през звезди като певицата Ариана Гранде, моделката Емили Ратайковски и риалити звездата Ким Кардашиян, сега се е разделил с поредната си бройка.
Комикът и актрисата Маделин Клайн „приключи с нещата сравнително наскоро“, каза източник пред US Sun. Източникът също сподели, че раздялата била „приятелска“. Двамата излизаха по-малко от година.
За първи път се заговори за романс между 30-годишния комик и 26-годишната звезда от „Outer Banks“ през септември 2023 г., но запазиха връзката си в тайна.
По-късно същия месец обаче Маделин бе видяна да подкрепя Пийт в Лас Вегас на неговото стендъп комедийно шоу. Според източници те „прекарвали по-голямата част от времето си заедно“.
След това бяха забелязани да се държат за ръце на афтърпарти в Ню Йорк през октомври 2023 г.
Следващия месец Us Weekly съобщи, че майката и сестрата на Дейвидсън са „много щастливи“ за него и смятат, че Клайн е „прекрасна“. Според изданието нещата между двамата вървели много добре, но се опитвали да сдържат романтиката. До април тази година Us Weekly твърдеше, че са „много влюбени“.
Една от причините връзката им да работи толкова добре била, че и двамата били независими и си давали пространство да си липсват.
Връзката на Дейвидсън и Клайн започна, след като всеки от тях излезе от дълги романси. Дейвидсън излизаше с колежката си от „Убийствена игра“ Чейс Суи Уондърс малко по-малко от година, но връзката им приключи само месец преди да се забие с Клайн. Тя от своя страна имаше връзка с колегата си от „Outer Banks“ Чейс Стоукс, преди двамата да се разделят в края на 2021 г. /телеграф

Публикувана на
11 Юли 2024 година