Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в четвъртък

Видяна: 6320 пъти

ОВЕН
До обед вие определяте правилата, но след това странични намеси и клюки ще променят решенията и личния ви избор. Съветът е нищо да не се споделя. Внимавайте къде оставяте телефон, документи и компрометиращи материали. Не започвайте дълготрайни проекти, още утре може да зациклят и да ви струват двойно и тройно. Тази вечер преди да заспите си поръчайте сън-прогноза.
ТЕЛЕЦ
Днес случайността ще помогне да разберете тайните на конкуренцията и да излезете с чест от всяка битка. Бъдете внимателни в приказките, всичко, което кажете ще стане истина. Пожелайте си нещо и ще го имате. Днес работата ви спори, уреждат се важни поръчки, доставки и договори, но проблемите в любовта ще се задълбочат за родените в първата декада. Вървите към изневери.
БЛИЗНАЦИ
Не се намесвайте в чужди игри и не давайте непоискани съвети. Противопоказно да се хвалиш, особено ако „рибата е още в морето”. С думи и действия може да провокирате потенциалните си конкуренти, а тези, които са имали намерение да ви станат партньори може и да се откажат. Светът е да отлагате за утре важните преговори. Обадете се на тези, с които ви свързват чувства и минали успехи.
РАК
До обед получавате положителни отговори на запитвания и награди за положените в миналото усилия. Следобед нещо тъмно провокира връзките и вади на показ неща, които сте обещали да криете. Навлизаме в деня на петела, а той няма спирка в пеенето. Може да „изпеете” на неподходящите хора важна информация и да загубите престижни позиции, важни клиенти, спонсори и работодатели.
ЛЪВ
Чакайте вест, за която ще почерпите. Проблемите ще дойдат, ако бързате да споделите и да се похвалите. Днес клюката може да провали всяка връзка и да стане причина за тежки раздели, конфликти и даже фалити. Родените около 10-16-и август палят фитила на раздорите, които може да пламнат до дни. Пазете си тайните, дръжте на сигурно място компрометиращи неща и документи.
ДЕВА
Днес и родените в третата декада може да получат изненадващи предложения и да подпишат изгодни договори. Не бързайте да се хвалите и споделяте, особено ако друг владее ситуацията и може да промени решението си. Навлизаме в деня на петела губи този, който реши да се хвали пред другите пернати. Тази вечер си пожелайте нещо и ще го имате. Чакайте вест, за която ще почерпите.
ВЕЗНИ
Изгодните преговори ще се водят сутринта, ще носят пари и ползи. С напредването на деня влизате в преразход, споделяте неща, които трябва да останат в тайна и навреждате на замислите си, на връзките и отношенията с партньори. Пазете си тайните, не оставайте без надзор компрометиращи документи. До утре на обед намерете подходящото време и място и си пожелайте нещо на глас.
СКОРПИОН
До обед водете преговори, търсете начин да уредите нужното ви финансиране. Не започвайте дълготрайни инициативи без стабилна материална подкрепа. Започнете първо работата, която бързо трябва да се приключи. Движете ангажиментите си по степен на важност. Отложете дълготрайните ремонти за другата седмица, пазете квитанции и бележки, може да се наложи да ги показвате.
СТРЕЛЕЦ
Ден на прибързано заминаване и закъсняло връщане. Добре обмисляйте действията си, овладейте импулса да си тръгнете от една връзка или да тръгнете към нова. Още със ставането ще получите откровение за правилната посока и избор, но едва ли ще му се доверите. Владеят ви емоции и страсти, а разумната преценка плаче зад вратата. Ще съжалявате, ако повторите старите грешки.
КОЗИРОГ
Днес и родените в третата декада реализират проекти и намерения и влизат в подходящата връзка или среда. Ще се събудите с откровение за правилната посока и избор. Задвижете нещата до обед. Следобед странични хора и фактори опитват да се намесват и да ви елиминират от играта. Не закъснявайте с поръчки и подписване на договори, в следващите три дни друг ще командва парада.
ВОДОЛЕЙ
До обед подновете контакти с партньори и близки от страната и чужбина. Не отлагайте важните срещи за следобед, когато някой ще провокира контактите ви и ще опита да влезе непоканен в градината на личния ви интерес. От утре ще навлезете в успешен тридневен период, но днес за вас рибата е още в морето на големите ви надежди. Пожелайте си нещо и ще го имате.
РИБИ
Днес и родените в третата декада се пекат на бавен огън от нереализирани страсти и несбъднати мечти. В желанието да се похвалите може да дадете на конкуренцията важна информация и да навредите на своето или чуждото бъдеще. Нищо да не се споделя. Докажете лоялността си към хората, които ви се доверяват. Застраховайте си имота и защитете интелектуалния си труд с патент.

Публикувана на
11 Юли 2024 година