Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Николета пак се фръцка във Фейсбук, във форумите я насмитат

Безинтересната вече на хората Николета явно трудно понася, че Цвети Пиронкова й отне лаврите на най-популярна пловдивчанка. Замирисалата вече на нафталин персова отново се опитва да демонстрира, че точно тя е по-по-най.
Преди конкурса "Мис Плеймейт", който е във вторник, непреставаката да се изживявя като топ тв водеща се фръцка със споменче от преди 8 години. Тогава мургавото пловдивско девойче спечели титлата „Мис Плеймейт” и направи първи крачки към славата и попадна в полезрението на колекционери на гърли.
Съпругата на трайно безработния Валери Божинов си постна себеласкателен коментар в социалната мрежа "Фейсбук", придружен със съответната снимка: "Преди 8 години аз бях кандидат-плеймейтка, спечелих титлата и през цялото това време и за миг не съм се срамувала от нея. С гордост Ви показвам и тогавашната си "корона"- сладкия автомобил, с който никога няма да се разделя! Утре, на финала на тазгодишния конкурс, ще имам честта да бъда в журито и да дам гласа си за най- достойната, която се надявам също като мен, никога да не забравя от къде е тръгнала!".
Фръкцането на Николета не остане без последсвие във форумите. Някой си Бай В тази държава за да си политик трябва да си корумпиран,а за да си някоя трябва да си жена с леко поведение.Това е жалката българска действителност.” Анонимен пък я окарикатурява:Висока 161 см. Трътлеста. Кривокрака.
50% тунингована. Средно образование-купено.” Друг също не й прощава: „С колата може и да се разделиш, но други неща, като к.валък и простотия и да искаш, няма как да се резделиш!”. Дишлиев направо отсича: „Този конкурс на български се казва „Най-голямата к.рва”, това значи в превод.”. Ник нейм ONAG пък я подкарва с нецензурни констатации, които спестяваме, за да обяви накрая: „С Николета ни е омръзнало да ни занимават.” Моментално го подкрепят с: „Офф, пак ли тая!”
Зара й и се присмива унищожително: „И къде точно си стигнала, бе, душицо златна? Да си в първите резуртати на гугъл за „много тъпи жени”. Къде ти е разликата преди осем години и сега? Може би в цената!?”./Блиц

Публикувана на
27 Януари 2014 година