Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Б. Б. опроверга със снимки компромат срещу него

"От тези снимки ясно проличава, че този пореден компромат срещу мен е подготвян дълго време. Тези хора, които първо обсаждаха дома ми, после ме търсеха месеци наред.". Това написа Бойко Борисов на личната си страница във фейсбук по повод публикация в "Галерия", че бил предложил 500 000 лева на Йордан Бонев - човек на Бисер Петното, за да унищожат Бареков и партията му.
"Между другото всекидневно си пиша в социалната мрежа с много и най-различни хора, без да ги познавам. Но тъй като очаквах подобен сценарий, затова си пазя цялата кореспонденция от Фейсбук. С тези снимки сега разобличавам поредния опит за дискредитирането ми от най-верните хора на цензурирания. В момента, в който нови 3 милиарда лева излизат от джоба на българите, сме свидетели на поредния опит да се отклони вниманието на хората и да се измести темата чрез една очевидно месеци наред планирана поръчка", категоричен е бившият премиер.
"Отклоняват вниманието на българите от безпрецедентния скандал как фамилия Станишеви връща пари на Европарламента заради съмнения за далавера; как тихомълком искат да застроят Странджа; как ДПС, БСП и Атака дружно отхвърлиха искането на ГЕРБ за анкетна комисия за Христо Бисеров, който е разследван за корупция и пране на стотици хиляди евра; как държавата се проваля в сектора сигурност; как опорочиха и провалиха избора на главен съдебен инспектор; и как всеки ден им се проваля кворума в парламента и не могат да работят. Освен всичко това, тези хора, които ми приписват, винаги са твърдели, че са свалили ГЕРБ и тогава за цензурираната партия и за Орешарски, който ги приемаше в Министерския съвет, те не бяха криминално проявени. Но това е последният път, в който се обяснявам по компромати, свързани с личния ми живот и дома ми!”, зарича се бившият премиер.

Публикувана на
29 Януари 2014 година