Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Митьо Пищова: Имам гей-видео с политици, държа ги на каишка

Притеснителната информация, че колоритният болярин Димитър Маринов - Митьо Пищова е отказал жените, ни накара да се свържем с него, за да разкаже от първо лице цялата истина. Попитахме го и за някои тайни на елита, до които достъп имат малко богоизбрани.
- Г-н Пищов, вярно ли е, че сте спрели да се занимавате с жени на обект №3379?
- Засега съм спрял, защото бях малко болен. Но вече се пооправих и започвам пак да ги чаткам яко, ще ги поря като риби. Но ми правиха операция, бях на лечение във Франция и Испания. Да чукна на дърво, сега съм много здрав, малкия Пищов ми става всеки ден яко. Но след тази операция на сърцето трябваше малко да си почина. Лекарят вика: никакъв секс! Още ходя на профилактични прегледи в „Токуда", но нещата вече са добре. Затова почвам само свирки, групов секс и ще ги чеша яко. Аз вече претръпнах, искам само да се забавлявам, искам разврат, голи хора, искам да се леят повече телесни сокове, отколкото вино.
- Ще ми разкажете ли каква е тая история с картата ви от Съюза на командосите, защото тръгнаха спекулации, че сте били агент под прикритие на ДС?
- Ама аз се гордея, че съм комунист, че съм бил официален агент, защото съм работил за България.
- По коя линия сте били агент?
- По специална, военна.
- Не е нещо по тънката част?
Не, бил съм по много специална линия. Завършил съм психология, икономика в Свищов, бил съм директор на „Балкантурист" във Велико Търново, Слънчев бряг и София, директор на Българската асоциация за туризъм и отдих (БАТО). Бях част от такива служби през комунизма, в които няма как да отидеш, ако не си агент на ДС. Ние проверявахме за далавери в туризма, хотели, чужденци, корекоми. Нормално беше да сме назначени от ДС, а не от Министерството на икономиката и туризма. Затова аз съм комунист и комунист ще умра.
- В момента с какво се издържате? Бизнесът със заведения продължава ли?
Да, продължава. Имам заведения във Велико Търново, в Арбанаси и модна агенция. Получавам и много дарения, щото 20 години раздавах пари на църкви, на бедни старци, подарявах лекарства, дърва, по избори... Сега на мен ми помагат.
- Раздавали сте пари на партии по избори?
- Не, на баби давах. И сега храня хората без пари.
- Споменахте църкви, кои?
- Много са. Троянският манастир, храмът „Света Богородица" в Арбанаси, аз помагам и ще го правя. Сега нямам пари, но ако някой ми даде 1000 лева, 200 лева веднага нося в църквата.
- Допреди години се изкушавахте от политиката, имате си дори партия, докъде са нещата?
- Бях три пъти кандидат-кмет на Велико Търново, 5 пъти кандидат за депутат - в 38-о, 39-о, 40-о, 41-во и 42-ро Народно събрание. Да, ако съм жив и здрав, пак ще участвам за кмет на Велико Търново и за новото Народно събрание, само че по убеждения съм комунист. Аз съм балансьор на изборите в Търново. Имам към 400-500 гласа и никой не може да ми ги вземе. Винаги се явявам за кмет, аз съм кантарът.
- Да, по традиция се кандидатирате, вие сте кантарът с комунистически уклон.
Ами обичам си комунизма - тогава се родих, забогатях, през комунизма се изучих и станах велик, всичко са ми дали комунистите.
- Въпросът ми е какво ще е мотото на партията ви за предстоящата кампания?
- „Обичай честта и истината"! Вече няма чест, всичко е измамници - крадци, мошеници, помияри. Всички са били наши служители на ДС, всички са лизали гъзове, кажи ми един партиен лидер, който да не е бил в Държавна сигурност, който да не е тръгнал от нас - БКП?
- Обаче вече се еманципираха.
- Еманципираха се те - крадци, мошеници, помияри, лъжци и боклуци, и педерасти, гейове и лесбийки мръсни.
- Вие знаете ли за хора с такава ориентация по върховете на властта?
- Знам, да, много народ. Лапат пишки, гадовете! Аз затова ги снимам и ги държа на каишка.
- Имате компромати срещу действащи политици? Кажете имена?
Да, затуй ги правя на гаргамуш, те си знаят. Имам видео, снимки, всичко. Така ме научиха на времето - всички да ги снимам, да ги държа в шах и никой да не може да ми прави мизерия. Понеже аз не правя нищо нередно, ама понякога се заяждат за глупости, щото съм по-актуален.
- Завиждат ви, затова.
Завиждат, вярно е. Нито са яли, нито са пили, нито са е.али като мен, само са крали, мръсните гейове. Ама аз ги имам снимани и някой ден ще ви ги дам да ги пуснете, ако не слушат, де./Блиц, със съкращение

Публикувана на
31 Януари 2014 година