Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Какво ще ви се случи в любовта тази седмица

През първите дни на месец февруари пробуждането в любовта определено се усеща. Ето какво да очакват представителите на зодиакалните знаци.
Овен

През тази седмица, благодарение на Венера, която се движи напред във вашия знак, ще успеете да постигнете напредък в отношенията с половинката. Особено ако през последните дни е имало застой. Луната във вашия знак ще помогне да разкриете емоциите си по-лесно в понеделник и вторник. През тази седмица ще отделяте повече време, за да обмисляте отношенията между вас и половинката.
Телец
Ако до момента сте били във връзка или отношения, в които сте се чувствали като в задънена улица, възможно е да предприемете стъпки към прекратяването им. Възможно е ваши приятели да окажат влияние върху решението, което ще вземете.
Близнаци
През тези дни романтиката е в силата си във връзката ви. Сега е моментът да се насладите физически и емоционално на любовните си отношения. Емоциите ви ще бъдат изложени на открито в събота и неделя. Бъдете ясни, защото смесените послания и лошата комуникация може да оставят погрешно впечатление.
Рак
Повечето от вас, Раци, през последните седмици правихте оценка на взаимоотношенията с половинката ви. Ще се усещате така, сякаш сте готови да вземете своето крайно решение. Хиляди въпроси се въртят в главата ви. Докато се чудите какви промени да предприемете, не забравяйте за комуникацията. Понякога лошата комуникация се оказва в същината на проблема.
Лъв
Ако сте женени/омъжени или имате партньор до себе си, през тази седмица е много вероятно да се наложи да обсъдите финансови въпроси. Сега не е моментът да обедините ресурсите си. Изчакайте до края на месеца.
Дева
За тези, които нямат половинка до себе си, седмицата може да ви изненада с приятно запознанство. Това може да е някой много специален и мил човек. Единственото неприятно нещо е, че ретроградният Меркурий навлиза в знака ви в четвъртък и периода може да се окаже неподходящ за сериозни взаимоотношения. Нещата ще се случват по-бавно. Ако вече имате половинка до себе си, по-трудно ще постигате взаимно съгласие. Бъдете търпеливи.
Везни
Ще се чувствате по-привлекателни, отколкото през изминалите месеци. Сега е моментът да се отдадете на страстен секс, защото следващия месец Марс ще се превърне в ретрограден във вашия знак и това временно ще промени любовния ви живот.
Скорпион
Ако имате партньор, може да почувствате положителен напредък във взаимоотношенията ви. Ако нямате любов до себе си, сега не е моментът да започнете любовна афера. В четвъртък Меркурий ще се превърне в ретрограден и преценката ви за любовта може да не е най-точната.
Стрелец
Силни романтични перспективи ви очакват в понеделник и вторник. Ще имате настроение за забавление и парти, затова организирайте нещо приятно за тази седмица. За тези от вас, които са самотни, е възможно запознанство с нова любов. Но ако имате връзка, в четвъртък може да има някакво объркване между вас и партньора ви.
Козирог
Венера действа активно във вашия знак. Ще усетите тласък напред по отношение на самочувствието ви. Ако за вас има някой, който е специален, сега е момента да действате.
Водолей
Ако през последните седмици сте усещали някакво безпокойство по отношение на любовта, то това чувство ще започне да ви напуска. Вероятно е някои от вас да са преживели някаква тайна афера, която в крайна сметка ви кара да се чувствате празни. Направете преценка на ситуацията и обмислете дали заслужавате да обичате на тъмно.
Риби
В четвъртък ретроградният Меркурий може да е причина за някаква кавга между вас и половинката ви. Контролирайте емоциите си и се опитайте да разрешите проблема не с война, а с любов./Dnesbg

Публикувана на
03 Февруари 2014 година