Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Намесиха в скандал Ева от тв рекламата „Оная, дето лесно си "вдига краката"...

Пикантна публикация в интернет блог разтърси медийните и пиар среди, пише сайтът "Разкрития". Става дума за натрапчивата реклама на "Карнобатска гроздова", която всеки вечер се върти поне по 20 пъти по всички телевизии. Главната й героиня е бившата тв водеща Ева Кикерезова.
В клипа Кикерезова има проблем с автомобила си и непознатият мъж й помага. „Вдигай“, казва й той, визирайки капака на колата. „А аз си помислих да вдигна краката“, възкликва дамата от рекламата и веднага му дава телефона си.
„Една от най-елитните бивши компаньонки бе наета да участва в рекламен клип на „Винпром Карнобат“ на Миню Стайков. Бившата тв водеща Ева Кикерезова, за която упорито се говори, че се е справяла най-добре с кожения микрофон, кокетничи в реклама на скандално известната фирма, пише в http://boikodrazhev.blogspot.com/. По-късно се снима за Плейбой, което я изстрелва на върха и клиентите й набъбват като силиконови импланти.
Ева Кикерезова влиза в телевизията още от 18-годишна. Една година води „Срещи с Ева“ по „Веселина ТВ“. Завършила е Датския колеж в София, специалност „Мениджмънт и маркетинг“, след това – Пловдивския икономически университет – „Стопанско Управление“ и магистратура по „Бизнес администрация“. Гордее се, че владее свободно 4 езика. През 2005 година става водеща на светското предаване по BBT „Звезден прах“. Женското предаване обаче претърпява крах. По-късно се мести в PRO.BG, където води „Размяна на съпруги“. Любопитна подробност е едно от интервютата й – това с плеймейтката Златка Димитрова. На въпрос на Ева към плеймейтката колко пари са й предлагали за секс, Злати отговаря: „3000 евро, но не приех“. „Как да не кажеш „Евала“ на подобно признание“, възхищава се Кикерезова./Пикбг

Публикувана на
12 Февруари 2014 година