Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Седмичен Хороскоп 15 – 21 февруари

[img1] Овен21 март - 20 април
В деня на пълнолунието природата се стреми да запази статуквото. Старайте се и вие в съботния ден да не променяте нищо важно като планове, амбиции и намерения. Останете където сте, бъдете справедливи и не отивайте в крайности. В неделя всяко начинание ще е успешно. Може да намерите допълнителна работа, да се свържете с бъдещи партньори и работодатели. Това е и най-добрият ден за сключване на брак в този месец. В понеделник не разчитайте на другите, оплетете си сами кошницата, свършете си работата без посредници и парламентьори. Всеки дърпа чергата към себе си. На 18-и в неблагоприятна позиция са родените до 1 април. Може да възникнат юридически проблеми, работата ви пред гишетата на държавните и социални служби ще зацикли. Не се ядосвайте за дреболии, не влизайте в коалиции и не теглете кредит. Лесно може да се оплетете в зависимости и лъжи. В сряда няма да мине без семейни и професионални войни. Ако не захапеш, ще те захапят и ощетят. Не е изключен здравословен проблем. Щадете кръста и бъбреците. Денят не е добър и за бъбречни трансплантации. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Вечерта носи скандали за родените около 15-и. В четвъртък не започвайте работа, за която не ви стига квалификацията, независимо от протекциите. Този петък е ден на комплексарите.
Телец
21 април - 20 май

Очертава се спокоен и ведър уикенд. В събота ще свършите добра работа, ще се почувствате щастливи с близки и любими. Може да изкарате и допълнителни пари от личното си хоби. Луна, Венера и Плутон сключват брилянтни аспекти с вашето Слънце и в неделя. Каквото предприемете през уикенда, ще очертае нова посока в личния ви живот и бизнес. Започнете съвместни инициативи и приключете с подготовката за изпити и конкурси. В понеделник си гонете интереса, не давайте никому предимство, така както и на вас няма да дадат. Вечерта не се събирайте с приятели, приберете се навреме. Във вторник лесно може да попаднете в капани, да ви излъжат с покупки менте. Лош ден за сделки с недвижима собственост. Не се женете и не започвайте нови инициативи. Тази вечер е заредена с огромна агресивност, сдържайте нервите. На 19-и се концентрирайте върху точно определена цел и я преследвайте, докато не я достигнете. Не позволявайте да ви разконцентрират странични дела и интереси. В четвъртък Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. До събота на обед не се препоръчват аборти и планирани гинекологични интервенции. Интересите ви ще са противопоставени на амбициите на близка жена. Вероятно е хора с комплекси да се опитват да ви изкарат от нерви. На 21-ви, преди да направите каквото и да било, се посъветвайте с капацитет.
Близнаци
21 май - 21 юни

Първите три дни на периода ще ви сблъскат с врагове и страхове, които трудно ще преодолеете. В събота ви движат фиксидеи и фобии. Близък или приятел си е наумил нещо и докато не му го дадете, няма да ви остави на мира. Не се занимавайте с неща, от които не разбирате, вероятни са травми. Може да се очаква и проблем със стомаха. Не яжте в съмнителни заведения. В събота крясъците разболяват, смирете агресията. На 17-и работете сами, не се надявайте на подкрепа. Ден на големия маскарад. Пред никого не правете изповеди. Във вторник печелят големите играчи на пазара и в живота. Ако се чувствате от тази порода, действайте смело, но ако сте лаик в съответната област, не предприемайте важни делови инициативи и сделки. 19-и може да се окаже един от печелившите ви дни за месеца. Всяка инициатива ще ви се отплаща ако не веднага, то във времето напред. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка преграда в отношения, работа и връзки. Вечерта се концентирайте над проблемите и си поръчайте сън прогноза. На 20-и създавайте нови връзки, опипвайте почвата за служебни промени и прехвърляне на нова длъжност. Проведените лечения и интервенции ще са успешни, особено ако засягат гърлото или щитовидната жлеза. На 21-ви лесно ще се усвояват нови професии и умения. Повишете личната си квалификация.
Рак
22 юни - 21 юли

В събота не си нарушавайте спокойствието, търсете примирието, релаксирайте на приятно място и избягвайте конфликтите. В неделя може да направите решителна крачка напред. Направете и предложение, сключете брак, съберете родата и обявете решенията си. Чакайте важни вести и не се ограничавайте в желанията. В понеделник така или иначе ще се намери кой да ви ограничи, а във вторник да ви постави и в рамка, от която няма отърване. На 17-и се стремете към повече обективност, емоциите не са добър съветник. На 18-19-и в хороскопа ви отново се оформя кръст на планетни сили. 18-и може да се окаже един от най-рисковите ви дни за месеца. В отношенията припламват искри. Прибързаната ви реакция и изказвания предизвикат пожари, след които и най-влюбените може да се разделят и най-стабилните в бизнеса да тръгнат към упадък. Денят е нещастен и опасен, не участвайте в залагания и не теглете кредити. Старите пороци лесно ще се върнат, а и нови може да се придобият. Неблагоприятно и за бъбречни трансплантации. На 19-и взимате важно решение, след което ситуацията у дома и на работното ви място коренно ще се промени. Проведете уточняващи и приключващи темите разговори. На 20-и може да направите крачката, от която в миналото сте се притеснявали. На 21-ви действат едиповите комплекси.
Лъв
22 юли - 22 август

В събота смирете амбицията и желанието нещата непременно да стават така, както го искате. В деня на пълнолунието и природата се стреми към равновесие. Смята се, че виковете разболяват и водят към упадък. Стремежът трябва да е към повече справедливост и равновесие. Каквото дойде, е заслужено, и в неделя. Отношенията може неочаквано да се вледенят или срещата с деца и внуци да ви разтопи. За понеделник не гответе голямата кошница. Амбициите ви може да бъдат излъгани. Не е изключено и вие да излъжете някого в желанието да придобиете сила, власт и пари. Никой на никого не влиза в положението. На 18-и ще бъдете обект на ласкателства и привличане, на желание да бъдете поставени в услуга на нечии амбиции и интереси. Лъвът рядко изпада в подчинително положение, но взетите в този ден решения може да ви сложат оглавника на врата. Дозирайте отношенията и алкохола. Каквото предприемете в сряда, ще ви донесе късмет и придобивки, престижна работа и възможност за публична изява тук или в чужбина. Концентрирайте се над най-важната си цел за момента. На 20-и ви чакат мъчителни и отговорни битки. В хороскопа ви се образуват тежки аспекти. Чуждите страхове и фобии ще ви притеснят и завладеят. До събота не правете аборти, не водете преговори за имоти и наследства и не се бъркайте в чуждия избор.
Дева
23 август - 22 септември

До понеделник Луната ще дефилира в знака на Девата, ще ви вади от застоя и желанието да се продължава със статуквото. Ще се наложат пътувания, някой ще замине в командировка за директна среща с производители и бизнес партньори. В неделя с лекота придобивате вътрешна свобода и извличате максимални ползи от отношенията си с другите. Ще има за какво да почерпите, успешно се реализирате в творчеството и в любовта. В понеделник всеки получава по заслуги, трудно се постига примирие, не очаквайте разбиране от страна на колеги и близки, които сте пренебрегвали. На 18-и на всяка крачка са заложени капани за наивници. Това, което владеете до съвършенство, ще ви помогне да извлечете максимални ползи в една трудна ситуация. Не давайте съвети и не препредавайте чужди изказвания. Един от най-неподходящите дни за брак и годежи. На 19-и се концентрирайте върху точно определена цел. Не се опитвайте да движите няколко дела едновременно. Нищо няма да излезе и с паралелните ви връзки, които може да ви компрометират. На 20-и всичко може да се постигне с лекота, да се получат дължими пари и услуги, да се купи и продаде на сметка. Може да се решите на крачка, от която сте се страхували. Ден за подвизи и лични рекорди. На 21-ви новите информации лесно се усвояват. Търсете и работа като преподавател.
Везни
23 септември - 22 октомври

Ако на 15-и водите една уравновесена и балансирана политика, ще изживеете приятни моменти с хората, които обичате и цените. Изисква се работа по отношение на хармонията между астралното и физическото тяло. Направете упражнения водещи до релакс на тялото и душата. В неделя се разкрепостете, дайте воля на чувствата, повеселете се, пийнете в рамките на разумното и изживейте вълнуващи мигове с приятели. В понеделник лагерите се оформят, ще се почувствате нежелани на определено място и сами ще отхвърляте някого на друго място. Ден на ледените сърца, компромиси почти не се правят. Във вторник Луната навлиза във вашия знак и подсилва тежките аспекти в хороскопа ви. Не пътувайте, ако у дома имат нужда от вас. Вероятно е да направите грешен избор. Вървите към неравностойни сделки, който ще ви ощетят. Не подписвайте нови договори. В сряда отвръщате на удара, включвате се в тежки битки, които изключват компромисните варианти. Родените около 15 октомври може да очакват и здравословни проблеми, свързани с кръста и бъбреците. На 20-и печелите предимства и уреждате това, което в миналото не е могло да стане. Приятели ще ви протегнат ръка, бъдете справедливи и почтени. Ден за изцеление и постигане на целите. В петък не се явявайте неподготвени на изпит.
Скорпион
23 октомври - 22 ноември

В съботния ден не започвайте с разправиите, ако не искате да си развалите отношенията. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония. Да не се убиват птици и мечти. Служебната амбиция да се смири. В неделя дайте воля на желанията, организирайте приятелски срещи и визити. Денят е благоприятен за обвързване и брак, за любов, танци и веселие. Разкрепостете се, излезте от черупката. В понеделник вървите по тънък лед, срещате агресия и проявявате незачитане. Ако в този ден се отворят скрити и тайни рани, значи наистина сте нарушили предписанията и трябва да си понесете последствията. На 18-и не се обвързвайте с никого за нищо. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. Полезно е да се поседи край огън. Мислено се избавете от лъжите, гордостта и високомерието. Някой ще се опита да ви привлече, друг ще се залепи за вас в желанието да ви ползва. С времето все по трудно ще го отстраните. На 19-и циреят се пука, каквото е набрано, ще се каже, ще се развалят неравностойните връзки. На 20-и Луната навлиза във вашия знак. Вървите към промени и реорганизации. Основната ви битка до петък е с едиповите комплекси и спомените на миналото, които ви пречат да видите нещата такива, каквито са, и да направите правилния ход. На 21-ви търсете консултантски услуги, попълнете знанията си.
Стрелец
23 ноември ­ 21 декември

Очертават се три трудни и рискови дни до вторник. На 15-и се старайте да овладявате агресията и импулса да се наложите на всяка цена. Изисква се балансирана политика, повече разбирателство и компромисни действия. Ако вървите като валяк, нищо няма да се получи и скандалите ще са неминуеми. Вероятни са проблеми и със стомаха. Внимавайте къде и какво ядете. В неделя се освобождават много неконтролируеми енергии. Спазвайте това, което сте обещали, не прекалявайте с алкохола, не се месете в живота на другите и не давайте непоискани съвети. В понеделник не очаквайте съдействие. Дори и най-добрите ви приятели и колеги ще следват своята си политика и ще проявяват безкомпромисност дори и по отношение на неща, за които вече сте се разбрали. На 18-и не подписвайте нови договори. Има някаква уловка във всичко, което ви се предлага. Опитайте да разберете какви са задкулисните цели на хората, с които се срещате. Манипулативността и тайните в отношенията ще развалят едно приятелство или споразумение. На 19-и всичко предприето ще ви издига към върха на повишението и новоназначенията, ще ви осигурява по-добра база за развитие. Не се съмнявайте в успехите си. В петък може да загубите позиции, ако не сте достатъчно информирани по въпросите, за които трябва да вземете отношение.
Козирог
22 декември - 20 януари

За вас се очертава чудесен уикенд, стига да не прекалявате в исканията и да сте умерени в хапването и пийването. Късметът е за хората, които могат да се контролират. Изберете дипломатичния път за разрешаване на проблемите. Добре е да се занимавате с йога или други окултни форми на физкултура. Ден за уединение и тихи семейни занимания. В неделя ще има повод за веселие, ще получавате награди за работата и верността. Един от най-благоприятните дни за брак и признание. В понеделник си вършете работата сами, всяка намеса ще обърка нещата и ще носи проблеми в следващите дни. Във вторник положението е особено рисково за родените в първата декада. Изложени сте на агресия и компроматна атака. Бъдете особено внимателни, не участвайте в залагания и съмнителни финансови операции. Не е изключен и здравословен проблем. Този ден може да ви донесе неприятности поради личния ви избор. Стойте далече от непознати, не се доверявайте на всеки. В сряда положението е неблагоприятно за родените около 15 октомври. Каквото загубите, трудно ще възстановите. Ще се появят неочаквани прегради и ограничения, кавгите трудно ще се избегнат, някъде ще се стигне и до по-тежки действия. На 20-и ще намерите начин да си върнете позициите. Не отклонявайте покани за работа. В петък владеете важна информация.
Водолей
21 януари - 19 февруари

Една спокойна и светла събота. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, не се обяснявайте с никого за нищо и се заемете с работа, която ви доставя удоволствие. В неделя е време за приятелски срещи и веселие, каквото и да се предприеме, ще ви вади от кризата и ще носи нов смисъл и цел в живота ви. Тези дни са благоприятни за пътувания и сделки с животни. Разкрепостете се, излезте от рамките на ограниченията, които сте приели за даденост. В понеделник всеки от нас е изправен пред своето огледало. За един то е криво, за друг е право. В този момент околната действителност е огледално отражение на това, което става в душата ви. Ако тръгнете с агресия, ще налетите на компромат, ако започнете с добро, ще ви предложат компромисен вариант. На 18-и се лутате между разрешеното и забраненото, някой си плаща, а на друг му плащат. В сряда може да провокирате емоционални изблици в околните, което ще ви помогне да разберете кой каква позиция заема в ситуацията. По-внимателно си играйте с огъня на страстите. Бариери и задръжки падат. На 20-и навлизате в рисков период. Не правете аборти до събота. В четвъртък бъдете лоялни към хората, които ви осигуряват работа и приласкават с любов. Не изневерявайте. В петък каквото научите ще ви е от полза, запишете се за някакъв опреснителен курс.
Риби
20 февруари ­ 20 март

Не ритайте срещу ръжена в почивните дни. Луната ви гледа в опозиция от знака на Девата. В такъв момент е добре да си свършите работата, а не да гоните далечни цели или да се впускате в необмислени начинания и пътувания. Неделният ден носи изблици на чувства и страсти, които Рибите трудно ще контролират. Бъдете сигурни, че за забежките в този уикенд ще си плащате с лихвите. Не позволявайте на фобии, страсти и алкохол да ви въздействат. В понеделник срещате ледени сърца. Някой ще плаче, друг ще отвърне на удара с компроматна атака. Трудно ще се разберете с партньори и работодатели. Всеки ще дърпа чергата към себе си. На 18-и в 17 ч 51 мин по Гринуич Слънцето навлиза във вашия знак. Този ден сякаш ни връща отново в епохата на Рибите, кара ни да повтаряме старите грешки, които ще ни носят само неприятности и загуби в новите условия. Въздържайте се от прибързани инициативи. Отлагайте за следващите два дни всичко важно и належащо. На 19-и вдигате летвата и взимате изпити, получавате поощрения и награди. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите бъдещето си. На 20-и бъдете справедливи, дава се клетва за вярност, събират се единомишленици, сформират се нови партии и екипи. В петък търсете начин да повишите личната си квалификация. Поискайте съвет от капацитет и сами давайте такива.

Публикувана на
15 Февруари 2014 година