Архив на публикациите

Какво ще ви се случи в любовта тази седмица

В седмицата след Свети Валентин романтиката няма да стихва, тъй като във вторник Слънцето навлиза в знака на Овен. Ето какво да очаквате в любовта през тези дни.
Овен

Духовната любов ще бъде в мислите ви след вторник. Възможно е да държите любовта на разстояние от вас, защото сте убедени, че болката и страданието с нея не си заслужават. Може би е време да промените начина, по който мислите за любовта. Не загърбвайте романтиката във връзката ви.
Телец
Ако нямате половинка до себе си и търсите любовта, откажете се от идеята да я търсите в социалните мрежи. В този момент копнежът ви за романтика ви кара да сте доста уязвими и податливи на закачливи, но недотам искрени обекти на вашето желание. За тези, които имат половинка до себе си седмицата се очертава спокойна, а романтиката след 14 февруари не стихва.
Близнаци
До сряда най-силно ще усетите романтиката, благодарение на Луната. Това ще ви направи и по-открити към любовта. От средата на седмицата служебните задължения няма да ви оставят много време за любовни сантименталности. За тези, които нямат половинка до себе си, да очакват изненада до неделя, любовта приближава към тях...
Рак
Поредна емоционална седмица за чувствителните Раци. Много е вероятно емоциите и чувствителността ви да се обострят след разговор с любимия човек. Има риск този разговор да прерасне в размяна на „студени думи“, а вашата свръхчувствителност ще ви накара да ги приемете твърде лично.
Лъв
През тази седмица Лъвовете ще бъдат малко по-разсеяни, но всичко е под въздействието на емоциите и чувствата, които таите към обект на вашите желания. Емоциите са хубаво нещо, но не бива да губите контрол върху сегашната си връзка. В сряда бъдете на разположение на половинката си, защото може да има нужда от вашата помощ.
Дева
След вторник Слънцето навлиза в сектора на вашата връзка. Ще имате възможност да вдъхнете нов живот на вашата любов. Сега трябва да се наслаждавате на моментите заедно с половинката. Организирайте си посещение на кино, концерт или романтичен уикенд.
Везни
Няма да е лесно да убедите половинката си да бъде по-внимателна по отношение на финансите. През тези дни се е наложило да бъдете по-пестеливи, вероятно защото ви трябват средства за голяма покупка като дом, кола или други инвестиции. През тази седмица като цяло финансовите въпроси ще присъстват във връзката ви, а вие се нуждаете и от голяма подкрепа от страна на партньора.
Скорпион
След вторник може да откриете нова любов. Ако имате връзка, Слънцето ще даде положителен тласък на романтиката и това ще ви донесе много радости и любов. Тази седмица ще сте неустоими в интимен план.
Стрелец
Имате нужда да споделите какво е на душата ви с някой специален човек. Изпитвате несигурност и страх от отхвърляне и неразбиране, за да го направите с партньора ви. Бъдете по-смели, не крийте чувствата и усещанията си, ще ви разберат и ще ви олекне.
Козирог
Козирози, през тази седмица романтиката във вас ще вземе превес. Ще ви завладеят фантазии, тайни желания и емоции. До вас има човек, на който вероятно няма да споделите за усещанията си. Въпреки това той или тя ще имат нужда от вашата подкрепа.
Водолей
През тази седмица в разговор с половинката може да се усещате така, сякаш че не ви разбират. Това може да ви накара да се чувствате малко разочаровани. Не позволявайте на емоциите да развалят настроението и положителния климат във връзката ви. Полейте с чаша червено вино разговора.
Риби
Вероятно имате тревоги, които бихте искали да споделите с любимия човек, но през тази седмица той или тя няма да бъдат възприемчиви към тях. Възможно е да откриете и че духовните ви убеждения се разминават. Това, обаче не значи, че не трябва да опитате. Любовта вода не става, все ще ви откликнат./Dnesbg

Публикувана на
18 Февруари 2014 година