Новина от категория България
Архив на публикациите

Сашо Диков побесня в ефир след есемес на Бареков

Есемес на Николай Бареков разгневи водещия Сашо Диков, който бе поканил в студиото си бизнесмена и издател на "Икономедия" Иво Прокопиев. Стажанта прочете съобщението на лидера на "България без цензура" в ефир: "Ужасно жалък мазник си за този мръсник в студиото. Фелацио до фелацио".
"Най-после се престраши и стига си се изсулвал при легендите. Кажи откъде са ти парите, и тези на 25-годишните ти сътруднички. Не се прави на улав. Точка по темата!". Сопна се Диков от студиото си на новия политик.
„Няма какво да коментирам, тази изцепка, този етюд, това е показателно само по себе си!”. Така Бареков коментира скандала. „За пореден път наблюдавам как в две от телевизиите под контрола на Бойко Борисов аз съм основен герой. На мен там думата вече не ми се дава. Разбира се, че съм над тези тези неща. Гледам и се забавлявам“, добави той.
Иво Прокопиев разкри пред Диков, че е спечелил на първа инстанция делата срещу "Ню медиа груп" на семейството на Делян Пеевски, защото писали, че е"фалирал бос" и "кредитен милионер". Той е получил 8000 лева обезщетение. "Обмисляме с адвокатите ми дали да не обжалваме, защото тази сума е твърде малка", каза той.
Прокопиев коментира и снимка, показана на електронното табло в студиото - на Делян Пеевски, Цветан Василев и Николай Бареков. Диков уязви Бареков за втори път, подмятайки, че другите двама на снимката били умни.

Публикувана на
29 Март 2014 година