Новина от категория България
Архив на публикациите

Виетнамско хапче причина красивата медсестра да се самоубие

Валя се е самоубила, защото не може да има деца. Виетнамско хапче за отслабване увреди необратимо детеродните й органи. Това пише „168 часа”, като се позовава на близки на приятелки на изчезналата Валя от Бургас.

Те коментирали, че Валя имала особено отношение към фигурата си.„Тя беше винаги критична към себе си. Искаше винаги да изглежда перфектно и спазваше много тежки диети. Въпреки че изглеждаше перфектно, все си намираше някакви недостатъци”, коментира 26-годишният Николай Дичев, който я е познавал от години.
Според една от версиите Валентина е сложила край на живота си в пристъп на тежка депресия. Стана ясно още, че тя е приемала средство за отслабване, като едновременно с това е спазвала и диета. Хранела се много оскъдно, позволявала си по една ябълка на ден и две чаши чай. Това било придружено с прием на хапчета и постоянни тренировки във фитнес залата.
Дни преди да изчезне, тя научила, че не може да има деца. Острите медикаменти са предизвикали тежка хормонална реакция. Валя отишла на преглед при специалист, който констатирал, че нейните репродуктивни органи са необратимо увредени.
По всяка вероятност тази вест е предизвикала тежката депресия у момичето. Хапчетата й действали директно върху обмяната на веществата. Според вътрешна информация основна причина за пагубното въздействие на медикаментите е техният произход. Те били от Виетнам – изключително евтини, но без сертификат какво има в тях. Заради многобройните си странични ефекти се разпространявали в страните от ЕС нелегално – без официален лиценз. /Блиц
"Валя от Бургас е отвлечена, за да стане проститутка в чужбина. Жива и здрава е! Виждам я в къща, където се снимат порнофилми", това разкри ясновидката Николета Йорданова, пише столичен вестник. "Тя ще се върне. С много букети я виждам при посрещането й, но не виждам гроб. Жива ще се върне. Видях я, че минава покрай пътни табели. Преминава обаче много бързо и не можах да прочета името на града. Минава и през пунктове, където се плаща, като по магистралите в Сърбия и Турция", уточни феноменката.

Публикувана на
24 Април 2014 година