Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Какви грешки допускат жените в леглото

Всяка жена (това важи и за всеки мъж) се надява да е добра в леглото или поне партньорът ѝ да е доволен от нейното представяне между чаршафите. Вижте кои са най-често срещаните грешки в секса, които жените допускат и без да искат минават в графата „пълно дърво в леглото“, а мъжете мечтаят за фурия....
1. Никога не инициират половия акт

Това може би е най-често срещаната грешка на жените по отношение на секса. Не разчитайте на партньора си всеки път той да ви подканва за ласки. Ще дойде момент, когато и той ще се умори да поема инициативата. Правейки първата крачка към секса, вие показвате на своя любим, че държите на интимността си с него. По този начин вие му демонстрирате, че изпитвате наслада от секса с него и че го желаете, а това действа възбуждащо на самия мъж.
2. Лежат пасивно в леглото
Не стига, че много жени изобщо не инициират секса с половинката си, но и когато нещата започват да се случват по негово желание, те стоят пасивно в леглото и очакват мъжа „да свърши цялата работа“. Бъдете по-страстна. От време на време поемайте контрола и направлявайте акта.
3. Забравят да стимулират ерогенните зони на мъжа
Мъжете притежават много ерогенни зони, далеч от областта на половия си орган. Някои мъже имат чувствителни зърна на гърдите, други обичат да стимулират зоната около врата им, да ги галят по косата, дупето и т. н. Забележете какви са ерогенните зони на вашия партньор и не ги забравяйте по време на секс.
4. Лежат мълчаливо в леглото
Много жени мълчат по време на секс и не смеят да кажат какво им доставя най-голямо удоволствие, оставайки мъжа да гадае. Не се страхувайте да издавате звукове по време на секс и дори да давате някои насоки на половинката си. Няма нищо по-естествено за човек от това да иска да се изрази, когато се чувства толкова невероятно. Жените трябва да знаят, че сами са отговорни за собствения си оргазъм. Не очаквайте вашият партньор да е телепат, особено ако комуникацията ви куца. Дайте му обратна връзка, кажете му какво ви възбужда и как предпочитате да ви докосва. Ако ви е неудобно да говорите, можете да направлявате ръката му.
5. Правят секс основно в спалнята
Много жени ограничават правенето на любов само до леглото в спалнята си. Мъжете обичат приключенията и се възбуждат от спонтанни жени. Освен това сексът на непознати, нови, неочаквани места има по-голям еротичен заряд и като цяло е по-вълнуващ. Така че не пренебрегвайте кухненския плот, стълбището, пода и дори терасата в дома си./Dnesbg

Публикувана на
28 Май 2014 година