Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как хлътват мъжете според зодията си

Жените често се чудят какво се върти в главите на мъжете, що се отнася до любовта. Понякога силният пол е труден за разчитане и дамите често са затруднени. Няма как да разберем какво е в главата на всеки един мъж, но може да хвърлим поглед към добре познатите ни зодии, които могат леко да открехнат вратата за мъжките представители. Вижте какви са мъжете в любовта според зодиите.
Овен – Според астролозите Овните са едни от най-страстните знаци и лесно се влюбват. Те са нетърпеливи в любовта и имат проблем с изграждането на връзките си. Когато се влюбят ги обзема голяма еуфория, но искрата може бързо да загасне и тогава ще се сблъскате с не толкова лекия им характер. Когато Овен е влюбен, той не пести средства и усилия, за да се докаже на любимата. Понякога може дори да се опита да поеме нещата в свои ръце и да се опита да ви контролира (особено сексуално).
Телец – Телците са майстори в изкуството по съблазняване. Те просто си поставят за цел да се влюбите в тях. Влюбеният Телец обича да засвидетелства любовта си с изискана вечеря, като залага винаги на най-доброто. Ако искате стабилност и сигурност, ще я намерите в един Телец. Те са много отдадени на половинките си и знаят как да ги глезят.
Близнаци – Този зодиакален знак се влюбва в жената на интелектуално ниво. Той може да прекара часове с вас, говорейки си за всякакви неща. Понякога могат да бъдат натрапчиви в стремежа си да ви покажат, че ви харесват. Колкото повече хлътват по вас, толкова повече трябва да знаете, че ще ви досаждат. Но не бива да се заблуждавате, като ви отрупва с внимание, че утре няма просто да забрави за вас. Все пак близнаци!
Рак – Въпросът с влюбването при този зодиакален знак е малко сложен. Те не са склонни лесно да покажат чувствата си. Но, ако веднъж си харесат някоя представителка, тогава можете да бъдете сигурни, че ще се стараят да бъдат отговорни и надеждни. Сексът за тях е повече емоционално обвързване, отколкото физическо. Те изграждат силни и здрави емоционални връзки с любимите си. Но веднъж изгубите ли доверието, което те ви гласуват, няма как да го спечелите обратно.
Лъв – Лъвовете се влюбват бързо, със сигурност ще забележите, когато просто избере да гледа вас в препълнено заведение. Той винаги е чаровен и мил. Обича секса така, както обича лукса. Той никога няма да ви разочарова и ще гледа да се представи на ниво. Ако обаче в сърцето на лъва няма някоя специална, не се чудете, че се заглежда по всяка.
Дева – Не се надявайте мъжете Дева да говорят за любовта открито. Техните спокойни и уравновесени лица ще скрият страстта, която се крие под маската. Дълбоко в себе си те обмислят как да ви зарадват и да ви обгрижват. Трябва да внимавате само да не би това тяхно желание да се превърне в контрол. Те са перфекционисти във всичко, включително и в секса. Ще се наложи обаче да се постараете да извадите наяве страстта на вашата Дева.
Везни – Представителите на този зодиакален знак са големи флиртаджии. Всичко в погледа им го издава. Жестове, усмивки – те умеят да карат жените да се чувстват желани. Понякога това може да бъде леко объркващо, защото те са склонни да се държат мило дори и с враговете си. Понякога може да се объркате, когато става дума за секс, защото се самозабравят в романтиката. Така че си падат по жени, които са по-находчиви. Трябва да знаете, че флиртаджийската природа на Везни може да ви създава драма в отношенията. Най-големият брой на разводи е именно с тази зодия.
Скорпион – Да започнем първо със секса. При Скорпион това е особено важно. Любовта им може да бъде вулканична, равна на експлозия. Той знае какво искате и знае как да ви го представи. Представителите на тази зодия са изключителни психолози. Веднъж избрали своя партньор, те са изключително лоялни. Внимавайте да не се опарите, защото, когато се занимавате със Скорпион, трябва да знаете, че веднъж погледнете ли дълбоко в очите им, няма да избягате от магнетичната им природа.
Стрелец – Представителите на този знак се влюбват бързо, но не е ясно колко е за дълго. Те обичат да експериментират, затова не е много сигурно, че ще бъдат отдадени. Обичат да се шегуват, за да разсмеят половинките си. И все пак не обичат да им навлизате в личното пространство. Макар, че ако са влюбени във вас ще се навъртат доста често, това бързо им минава и могат да насочат вниманието си към друг обект за завладяване.
Козирог – Един Козирог може наистина да ви харесва, но да остане дистанциран, докато не забележи, че и от ваша страна има нещо. Те са сериозни и понякога бързо разбират, когато срещнат сродната душа. Ако искате дълга връзка, това е представителят, който ще се погрижи тя да е такава. Само не очаквайте много романтика. Към секса се отнасят сериозно, затова не се притеснявайте дали ще ви бъдат верни.
Водолей – Този знак може да бъде много див и непредсказуем що се отнася до любовта. Няма да имате проблем с признаването на чувствата му. Той не се притеснява да каже, когато иска да бъде с вас. Водолеите имат огромно въображение що се отнася до секса. Обичат да изненадват половинките си.
Риби – Рибите са едни от най-еротичните знаци, а правенето на любов за тях е като изкуство. Те могат да прочетат какво се случва в съзнанието ви и знаят как да ви оплетат в мрежите си. В един миг въобще няма да се усетите, че са ви омагьосали. Рибите са грижовни и ще ви предложат уютен дом, в който ще можете да си почините след тежък ден./Пикбг

Публикувана на
03 Юни 2014 година