Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кой е вашият ангел-хранител според зодията

Всеки от нас има своя ангел-хранител. Тези, които са родени на определени празници, смятат, че знаят кой е той. Истината обаче е, че ангелите и архангелите са тясно свързани със зодиакалните знаци и планетарните енергии в нашата Слънчева система. Вижте кой ви закриля според рождената ви дата и зодията ви.
Ангелът на родените под знака на Овена се нарича Баракиел. Той помага на хората да се справят по-лесно с препятствията на живота и им вдъхва кураж, който ги прави оптимисти.
Ангелът на зодия Телец е Аматиел – покровител на новите начинания и промени в живота.
Родените под знака Близнаци пък са закриляни от Бахрам. Това е ангелът на победата. Според вярващите, ако отправяте молитвите си към Бахрам, той ще ви направи още по-силни и ще ви помогне да се справите по-лесно със задачите си.
Чувствителният Рак, който има голяма нужда от близост, се управлява от Дина – настойчиво го подтиква към придобиване на нови знания.
Ангелът на Лъва се казва Аквариел. Той дарява на родените през този период духовна мъдрост и бистър ум.
Девата я пази Кадмиел – ангелът на съдбата, който винаги е готов да помогне.
Ангелът Барчиел покровителства Везните. Той дава на хората, родени под този зодиакален знак вътрешна сила и състрадание. Те са им нужни, за да помагат на другите.
Ангелът на Скорпиона е Габриел. Това е най-силният от всички ангели. Той помага винаги, когато са наложителни кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи постижения.
Сариел е духовното създание, определено от Небесния отец с цел да насочва и подпомага на хората, родени под знака на Стрелеца.
Ангелът хранител на Козирога е Камбиел. Той ги подкрепя във всички нови и авантюристични начинания.
Катател покровителства Водолея. Той ги дарява с единение със заобикалящата ги природа и дълбоко проникване в същността на нещата.
Риби се управлява от ангела Егалмиел. Той им помага да се чувстват по-уверени в силата на своето очарование, водещо ги към повече лични успехи./Пикбг

Публикувана на
09 Юни 2014 година