Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП- 22 - 28 ноември

[img1]Овен
21 март - 20 април
В интервала 07­ 14,30 ч. в съботния ден властва 30-ият лунен ден, което рядко се случва, тъй като Луната обикновено има 29-дневен цикъл. Смята се, че в този момент доброто и злото сключват примирие и ни оставят на собствен ход. Може да постъпите така както смятате за правилно и така както ви се харесва, като сами си поемате отговорностите, ползите, активите и пасивите. В неделя се доверете на избора на сетивата. Яжте каквото ви се яде, срещайте се с хора, които са ви на сърце. Всеки компромис ще ви се отразява негативно. Ден за среща с любовта. За някои от вас тя може да бъде доста официална и пред олтара. На 24-ти дайте пълен напред, отворете заведение, сключете нов договор и прокарайте личната си политика в местата, където имате влияние и авторитет. На 25-и ситуацията корено ще се промени, може да попаднете в зависимости и да бъдете обект на фатални привличания. Родените около 1 април съвсем не на шега може да загубят пари или престижни позиции, ако избързат в преценката си и не проверят как в действителност стоят нещата. На 26-и ще водите тежки преговори, семейни и професионални войни, от които никой нищо няма да спечели. На 28-и някой мисли за пътуване, и то с еднопосочен билет, а друг директно тръгва. Не говорете много, не коментирайте своя и чуждия избор. В петък може да направите успешен ход почти в края на работното време.
Телец
21 април - 20 май
Труден съботен ден за родените след 13 май. Спъват ви едиповите комплекси, излизат на преден план проблемите с родители и деца, което ще попречи на личните ви планове и намерения. На прага сте на тежък и болезнен избор. Утрото на неделния ден ще покаже дали сте постъпили правилно. Залива ви някакво особено успокоение или примирение, постъпвате по възможно най-безболезнения начин и обстановката се успокоява. Доверете се на сетивата, а не на чуждите съвети. Преминавате на нов кръг на лично и социално развитие, мислете и действайте в перспектива. Чудесен ден за участия в състезания и конкурси. Излезте на сцената, покажете дарби и таланти. 23-24-ти са много благоприятни дни за срещи, запознанства и любов. В понеделник конкуренцията вади късата клечка. Справяте се добре в бизнеса, получавате награди и предложения. 25-и е ден за старт на нови творчески инициативи. Пътят пред вас се разчиства, може да се внедрите в нова пазарна ниша, да намерите допълнителна или основна работа и да отворите собствен търговски обект. На 26-и лесно правите удобни и приемливи за друг собствените си намерения и идеи. В този ден шефовете намират идеалния подчинен. На 27-и попадате в ограничения и конфликти. Дори и приятелите ви подвеждат. В петък не споделяйте свои и чужди тайни и си пазете документацията.
Близнаци
21 май - 21 юни
22-ри дава предимства на тези, които станат рано и бързо се ориентират в обстановката. Към обед една врата ще се затвори. Предстои тежко новолуние. Не се препоръчва раждане със секцио около 14-15 ч. Енергията е на кота нула, трудно е да се внедриш в нова среда и да си поемеш дъх при рискови обстоятелства. В неделя Слънце, Луна и Венера ви гледат в точна опозиция от знака на Стрелеца, а Нептун от Риби налива допълнително масло в огъня на страстите. Кармичният кръг от лъжи и надежди ще се завърти и ще ви постави в неизгодна позиция. До 25-и лесно се попада под влияние и контрол, от които ще се измъкнете ощетени и разочаровани. В понеделник, искате или не, работите за чужда кауза и бизнес интерес. Изоставяте своята работа заради чуждата. Във вторник вече действате от позиция на силата, особено при колективни начинания. Ще си проличат хората, умеещи да вземат управленски решения. На 26-и постигате максималното в една непредвидима ситуация. Разговорите протичат с натиск от страна на хора с власт и положение. Към края на работното време разчиствате пътя и в следващите дни изкачвате висок връх. В четвъртък се обадете на приятели от чужбина. Може да получите изгодни предложения и от чуждестранна фирма. В петък някой ще се разприказва и ще ви даде отдавна търсената информация. Действайте светкавично.
Рак
22 юни - 21 юли
В събота намирате начин да разрешите тежък личен и семеен спор. Лесно се справяте с конкуренцията и провеждате личната си политика. Пътувайте до обед, намерете тихо и спокойно място и релаксирайте. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, ударете го на любов. Слънце, Луна и Венера се целуват в знака на Стрелеца. В моментите, в които Луната е в точна фаза, лесно се зачева. Крайно време е да се сдобиете с наследник. На 24-ти всеки ход ще е успешен, ще носи придобивки и пари, шанс да се намери помещение за нов бизнес или да се разшири старият. Добре е да започнете нова работа и дейност, да отворите ново заведение или търговски обект. На 25-и не приемайте с лекота чужди оферти. Лесно може да попаднете под контрол, в обсебващи и вредни за вас връзки и обстоятелства. Вредите на професионалния си избор и имидж. Всеки мисли за себе си, трудно ще се работи в екип. Не провеждайте събрания. На 26-и не бива да се гладува. Няма да напълнеете, сгответе си любимото блюдо. На 27-и излизате от облака на неинформираността и ограниченията. Ще направите печеливш избор, който ще даде предимства във времето. Ще почувствате точно и ясно какво трябва да се направи в дадена трудна ситуация. В петък конкурентите ви разкриват картите си. Навлизате в силен период. Планирайте важни творчески и лични изяви за съботния ден.
Лъв
22 юли - 22 август
Новолунието в знака на хармоничния ви Стрелец дава възможност да наложите личната си политика и амбиция в момент, когато другите се отказват или са притиснати от обстоятелствата. Само не бързайте, не ставайте рано, не тръгвайте с голямата кошница до обед. Вечерта усещате накъде духа вятърът и правите верен избор. 23-24-ти ще са силни и успешни за вас дни. В неделя обирате овациите, особено ако участвате в публични мероприятия. На прага ви застава любовта. Може да я срещнете съвсем неочаквано или вече да сте є предложили годежен пръстен. Родените около 1-10-и август да не протакат с брака и годежа и да не се отказват от идващия наследник, който ще им донесе и наследство. Може да направят и много успешен ход в бизнеса още в понеделник. Действайте изпреварващо, уговорете среща с клиенти и посредници, отворете свой търговски обект и не се отказвайте от направените предложения. На 25-и печелят хората, умеещи да манипулират и да оказват натиск по един или друг начин. Ако сте от тази порода, успехът ви е гарантиран. 26-и ви дава неочаквани предимства, възможност за нова рабата, пътувания и връзки с чужбина. Действайте максимално бързо и експедитивно. На 27-и проявявате недоволство и бързате прекалено, а така губите позиции и друг се възползва. В петък не споделяйте тайните си.
Дева
23 август - 22 септември
Важното в събота да се свърши до обед. Пътувайте и не планирайте тежки физически натоварвания до понеделник. С новолунието в Стрелец навлизате в рисков период. Лесно може да се скарате с хора, които обичате и цените. Комплексите от детството си казват думата, позволявате да ви отнемат предимства, възможности и любов. Бъдете особено внимателни в неделя, когато може да се очакват любовни недоразумения и конфликти, особено за родените около 1 септември. С лекота може да дистанцирате от живота си важен и обичан човек. В понеделник, както и да постъпите, ще работите за чужди амбиции и интереси. Не избързвайте, успокойте топката, не залагайте на нечии думи и обещания. Чак вечерта ще ви се обадят с изгодно делово предложение. 25-26-и ще бъдат най-силните ви и успешни дни за периода. Насрочете важни преговори за тогава. На 26-и не спазвайте диета, не се ограничавайте, поканете гости, хапнете си любимата храна. На богата трапеза и езиците ще се развържат, лесно ще получите чаканото одобрение и ще уредите изгодна сделка. На 26-и действайте разпоредително, не се отказвайте, преследвайте целите си и ще намерите начин да уредите професионалните си проблеми. На 27-и ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Получавате и предложение от чужбина. На 28-и се сбъдват благите пожелания, бъдете дискретни.
Везни
23 септември - 22 октомври
На 22-ри не искайте много от околните, ограничете контактите. Денят е слабо енергиен. Релаксирайте, проведете прочистващи процедури. В неделя е време за любов, работата да се остави на втори план. Участвайте в артистични и публични изяви, посетете концерти и изложби, търсете любовта на различни нива. В тези дни показвате и давате най-доброто от себе си. Всеки жест ще бъде забелязан и радушно приет. В понеделник бъдете максимално концентрирани, за да не провалите отговорна среща и предложение. Нищо важно да не се оставя и отлага за следващите два дни, когато конкурентите ви ще имат предимства, а вие ще се окажете на опашката за късмет, пари и работа. 24-ти може да ви донесе отдавна търсения личен и професионален ангажимент, който ще донесе и пари в края на седмицата. На 25-26-и очаквайте удари под кръста, конкурентна атака и здравословни проблеми. Не си позволявайте рискова игра, не се товарете с чужди задачи и не давайте големи обещания. 25-и ще е труден повече за родените в първата декада. Не планирайте пътувания за вечерта и участия в чужди инициативи. Ще попаднете на фатални привличания, от които трудно ще се отървете. На 26-и ще спечелят само най-подготвените. На 27-28-и уреждате нови договори. Връзките с чужбина носят печалби. Помолете се, петъчният ден сбъдва мечти и желания.
Скорпион
23 октомври - 22 ноември
В събота сутринта действате комплексарски, а това ви вкарва в преразход и пречи на личните ви връзки. Не разчитайте толкова много на родителите си. Луна и Слънце напускат вашия знак. Намерете начин да се оправяте вече сами, да покажете дарби и таланти, да си намерите работа, да станете финансово независими. В неделя е време за любовни срещи, за артистични и творчески участия и изяви. Едно ново топло чувство и присъствие може да се появи в живота ви. На 24-ти направете крачка към нов бизнес, подпишете нов договор за работа, планирайте срещи с бъдещи спонсори, партньори или работодатели до 27-и. Имате на разположение три дни, в които съдбата ще ви даде шанс, ще ви помогне да срещнете точните хора и да се възползвате максимално от предложенията им. На 25-и с лекота може да привлечете някой, който да изостави с готовност своите намерения и планове, да ви помогне и подкрепи. В този ден действате доста манипулативно и изстисквате каквото можете от другия при контактите си. Не преигравайте и не прекалявайте, за да не отблъснете качествените хора. На 26-и участвайте в представителни игри, в престижни проекти и делови срещи, на които може да поставите условията си по цени на стоки и услуги. На 27-28-и интересите ви се сблъскват челно с тези на конкуренцията. Пазете си документацията.
Стрелец
23 ноември ­ 21 декември
Предстои прегрупиране на силите, конкуренцията надига глава. Не са изключени и здравословни проблеми. На 22-ри в 09 ч. 30 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Стрелец. Веднага и Луната ще го последва. Към 14 ч. 30 мин. е новолунието във вашия знак. Аспектът е слабо енергиен. Да не се планира раждане със секцио особено около 14-15 ч. Прочистете се от отровите, от тежките мисли и излишната агресия. За неделя не планирайте тежки задачи, намалете физическото натоварване и не поемайте непривични отговорности. Време е за любов, за изчистване на връзките, за сълзи, прегръдки и обещания, след които животът ви може да тръгне в една нова и подредена посока. На 24-ти правите успешен бизнес ход или получавате изгодно делово предложение. Подпишете нов договор за работа, гонете си интереса и ще има с какво да се похвалите до края на работната седмица. На 28-и и планетата на търговията, контактите и комуникациите Меркурий ще навлезе в Стрелец, а това положение ще даде ход на нови делови инициативи, на пътувания и сделки с чужбина. На 25-и не бързайте да се обвързвате с непроверени хора. В този ден има голяма доза тенденция към обсебване и заробване. Работодателите ще ви поставят неизгодни условия. На 26-и ролите ще се разменят и в следващите два дни ще атакувате и завладеете престижни позиции.
Козирог
22 декември - 20 януари
До 14 ч. 30 мин. в събота властва 30-ият лунен ден, наречен деня на Златния лебед. Всичко може да се постигне, стига да се отърсим от комплексите, от страховете и привичките на миналото и да погледнем света и човека до себе си с други очи. С това новолуние в знака на Стрелеца навлизате в сатурнова дупка. Случващото се през уикенда може да ви подскаже накъде ще тръгнат делата и връзките ви от този момент, какво ще се изисква от вас и колко ще ви струва. Залива ви едно особено чувство на желания и привързаност, което може да привлече в личната ви орбита точните хора. На 24-ти действайте без изчакване. Пасивният човек ще претърпи поражение. Гонете си интереса, задвижете стопирани проекти и дейности. Луната навлиза във вашия знак. На 25-и ще действате манипулативно и предизвикателно с цел да извадите от равновесие конкурентите и враговете. Може и да ви се получи, но и ответната реакция няма да закъснее. Родените около 1-5 януари да очакват обрати в отношенията и случайности на съдбата, които ще ги вкарат в разходи или в здравословни проблеми. На 26-и всичко ви е позволено, намирате правилния подход, прекарвате добре, постигате и напредък в работата. Подпишете нов договор и се почерпете. В този ден не се пълнее. На 27-и приемайте нещата такива, каквито са. На 28-и помечтайте, мечтите ви ще се сбъднат.
Водолей
21 януари - 19 февруари
Неблагоприятен съботен ден за родените в края на зодията. Родители и деца ви поставят в тежка ситуация на избор. Старайте се да не действате комплексарски и да преодолявате с оптимизъм страховете си. Неделният ден носи любов и срещи със запомнящи се изживявания. Време е за обяснения, целувки и прояви на внимание. На 24-ти направете своя отдавна обмислен ход. Ще се окажете търсен и желан партньор. До края на деловата седмица ще осъществите и перспективни връзки с чужбина. Във вторник очаквайте опити за зарибяване и въздействие. Не позволявайте да ви оплитат в чужди интриги и съдби. Противопоказно е да се работи в екип или в комбина с някого, когото не сте подложили на проверка във времето. Ден на фатални привличания, които за момента носят удоволствия и радост, но в бъдеще ще ви излязат солено. В сряда сте настроени доста агресивно, а това ще помогне да постигнете повече от предвиденото и да обезоръжите противниците си. Не е време за диети, хапнете си на воля. В този ден печелят хората, отстояващи принципна политика и стоящи на непоклатими позиции. На 27-и Луната навлиза във вашия знак. Интуицията ви бележи връх, обадете се на тези, за които мислите, и ще видите, че има защо. На 28-и направете резервации и уредете пътувания. Следобед не поверявайте на друг важни документи, свои и чужди тайни.
Риби
20 февруари ­ 20 март
Родените в първите дни на зодията са подложени на изключителен стрес в почивните дни. Луна, Слънце и Венера ще ви гледат в пречупващ аспект от знака на Стрелеца, а това положение ще донесе проблеми в отношенията, изблици на недоволство, тормозещи чувства и неприятности, които трудно ще преодолеете и уредите. Не планирайте секцио за събота в ранния следобед. Не си поставяйте тежки задачи, не изневерявайте и не правете нищо, което може да ви скара с приятели и близки. Не е изключен здравословен проблем. На 24-ти работите и за чужда кауза, дори да сте си наложили забрани. Пасивността в този ден е противопоказна, но с нищо отговорно и сериозно не бива да се занимавате. На 25-и ще има опити да ви приобщават към определена група или поле на интереси. Със силата на волята откажете примамливи покани и предложения, ако не искате да се превърнете в донор на сили и материална подкрепа за странични хора. На 26-и овладявате положението и сключвате изгодни договори. Пътувайте, продължете да правите това, което сте започнали съвсем несъзнателно. Диетите се противопоказни, хапнете си на воля, няма да напълнеете. На 27-и дайте предимство на вродената си интуиция, логиката няма да ви помогне. В петък до обед текат разговори с чужбина. Следобед чакайте покани и изгодни предложения. Научавате важни тайни.
монитор.бг

Публикувана на
22 Ноември 2014 година