Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Ритонката вече пее без дълбоко деколте

Катя от „Ритон" изненада публиката, като се появи без характерното си дълбоко деколте на концерта на дуета в зала едно на НДК. В първата му част тя заложи на ефектна зелена рокля с шлейф, в тон със сакото на съпруга си Здравко.
Във втората пък предпочете строга черна рокля, която отново не показваше достатъчно от известния й бюст. Компенсация мъжката част от зрителите получи с показаните на голям екран на сцената снимки на певицата по бельо за списание „Плейбой".
Освен пикантните фотоси на видеостената бяха излъчени и фотоси и архивни кадри от славното минало на дуета, запечатали първата им награда на „Златния Орфей", стари клипове на дует „Славей" с отишлата си народна певица Надка Караджова, както и изпълнение с Чочо Владовски.
От централните редове в препълнената зала пък ръкопляскаха доайенът на композиторите Тончо Русев, на който „Ритон" благодари специално за старта в кариерата им, Христина и Михаил Белчеви, заедно със сина им Константин, като и всички останали автори на песни за музикантите, начело с шоумена Венци Мартинов. Въпреки че концертът ще се излъчи точно на Бъдни вечер по Канал 1 на БНТ, много популярни телевизионни лица от конкурентни медии уважиха събитието.
Дуетът пя повечето от два часа, като освен всички си златни хитове, представи и нови парчета от предстоящия албум „Пътят към твоето сърце". За едноименна песен на сцената със Здравко и Катя излезе и младата изпълнителка Ани Пешева, която в момента е звезда в музикалното риалити на bTV „Гласът на България"./Vsekiden

Публикувана на
22 Ноември 2014 година