Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Слави Бинев от Патриотичния фронт: Тепърва ще има панаири!

Патриотичният фронт не поставя ултиматуми, но ще спрем да подкрепяме правителството в момента, в който имаме достатъчно доказателства, че всичко, което сме заложили като програма, не се изпълнява и дори се саботира. Това каза депутатът от Патриотичния фронт Слави Бинев пред bTV.
„Контролът се осъществява чрез комисиите и затова трябваше да имаме максимален брой председателски места, за да не допуснем това правителства да краде, както всички останали преди”, каза още депутатът.
Той определи назначението на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната като политическо високомерие на управляващите.
На въпроса дали патриотите ще бутнат кабинета „Борисов II”, той не отговори, но подчерта, че е песимистично настроен и не вярва на коалиционните партньори.
„Предупреждавахме за удари под пояса. Ако правиш нещо в името на родината, не трябва да очакваш от другата страна да реагират адекватно. Може би е имало някакви надежди, но това разочарование с назначението на Исмаилов ни накара да ударим по масата. Тепърва ще има панаири и нарушения на уговорките. Знаете колко много сме рискували с нашия електорат? Те ни пратиха в националния парламент да ги защитим от върхушката, от тази безпардонност на ДПС и на тези, които под прикритие на толерантност правят каквото си искат“, подчерта патриотът.
„Нормално беше в Комисията по европейски въпроси да съм аз поради опита ми в Европарламента и заради личното си подозрение, за да се докаже, че това правителство не иска да краде, а да се справи с проблемите. Тепърва ще има скандали заради неспазване на уговорките. Записано е, че трябва да се направи пълна ревизия на банковата система, на енергийните дружества за повишаване стандарта на живота“, каза още бившият евродепутат от „Атака”./Пикбг

Публикувана на
24 Ноември 2014 година