Новина от категория България
Архив на публикациите

Домусчиев конкурент на Гришо, Кобрата и Блатечки за най-красив българин

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев намери място в класацията за най-красив и успешен българин за 2014 година на „viewsofia”. Първото място си оспорват 25 от най-успешните мъже у нас. Сред номинираните е и Лудогорец, но като тим.
Домусчиев мери сили с най-добрия ни тенисист Григор Димитров, Кубрат Пулев, волейболния селекционер Пламен Константинов и актьора Асен Блатечки.
Засега лидер по гласове е Григор Димитров с над 12%, следван от сомелиера Таньо Шишков и певецa Wosh MC.
При дамите води ансамбълът ни по художествена гимнастика, който грабна тази година европейска и световна титла. Момичетата имат 21% от гласовете.
На 25 декември ще бъдат обявени победителите.
Чепишева: Разбира се, че Гришо трябва да е начело
Ташкова: Тези мъже са от различни възрасти. Не е редно един младок да го сравняваш със зрял мъж. Всяка възраст си има красотите. А кой е по -успелият е друг въпрос
Измирлиев: Гелът ще победи!
Валери: Пулев красив и Гибона и Блатечки успели, някой е сътворил много тъп виц. Разбира се, най-успелите като Бербатов, Казийски и Радо Стойчев – не са посочени. Очевидно класацията се прави, за да спечели този зализания.
Анонимен: Домусчиев или "г-н КОН" трябва да е в класация за коне
Проф Вучков: Пулев определено има място в класацията - особено след разкрасяването, което му направи пластичният хирург д-р Кличко.
Анонимен: Домусчиев, дето не си плаща на работниците, нито е красив, нито е млад, нито е успял /а е крал/, а е арогантен и нахален. Човек, които си мисли, че може с парите си да купи всеки. А като гледам близачите са купени отвсякъде
Kирчо Парахода: Кобрата и Домуза, са страшни красавци, като ги видят децата и се разплакват...

Публикувана на
30 Ноември 2014 година