Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Какъв е сексът според времетраенето му

За добрият секс е необходимо време, но стрелката на часовника не отброява оргазмите, нито времето е гаранция за добро преживяване. Както при тренировката, важни са упражненията, а не продължителността.
Проучване показва, че паузите по време на секс увеличават удоволствието, а поставянето на рекорд е впечатляващо само, ако в действителност сте постигнали нещо. Ето какво трябва да постигнете и колко време трябва да продължите:
5 минути - пропускате любовната игра и преминавате направо към основното. Няма нищо лошо в бързия секс. Но 5 минути не са достатъчни за контакт с очите, ласки и истинска интимност, но ако удоволствието ви е взаимно няма причина да не направите преживяването кратко, но сладко.
10 минути - това е може би най-странната продължителност на един секс. Не е точно бърз, но най-вероятно няма да е и секс, който ще запомните.
15 минути - това вече е нещо. 15 минути са достатъчни за кратка предигра и смяна на няколко пози. Прекрасно времетраене преди лягане.
20-25 минути - правите всичко, което искате, без да повтаряте. Спокойно можете да удължите и любовната игра.
30 минути - направете пауза за глътка вода. След като се освежите, върнете настроението с нещо секси, например филм или бельо.
40 минути - уверете се, че партньорът ви още е до вас, а не в кухнята за сандвичи
50 минути - Аман, нямате ли друга работа? Проверка на имейла, дрехи за пране, храна за ядене, разходка на домашния любимец?
60 минути - един час има смисъл само, ако правите почивка за храна и вода
120 минути - може и да впечатлите партньорката си, но на нея може да й стане твърде много и леко некомфортно
180 минути - отидете на лекар./БГНЕС

Публикувана на
19 Декември 2014 година