Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Ясновидката Цветанка Янакиева за 2015-та: Много измами и зли дела!

През зимата ще имаме много дъждове, дори градушки. Не изключвам леки земетресения без разрушителен характер. Лятото ще бъде голям пек и разорение на няколко града и множество отделни хора. Ще се стигне до пълна разруха и в една малка държава (не е България).
В света ще се пролива кръв, за съжаление. Ще продължи лукавството между хората. Виждам в България много измами и зли дела. Още по-трудно народът ще различава добрия от лошия и лъжеца от честния човек.
В политическия ни живот ще продължат разногласията. Възможни са нови избори. Много кметове ще бъдат сменени. Една партия ще излезе с категорично мнозинство. Лидерът й ще стане президент на България през 2016 година.
Във външната политика през 2015-а може да си навлечем ядове с непремерени изказвания на наши държавници. Трябва много добре да оглеждаме „небето” и „водите” на България! Също и тунелите, включително метрото!
Хубавото е, че от м. март ще почнат да прииждат европейски пари. И за „Южен поток” ще се намери консенсус, нещата няма да останат така. Митниците ни ще имат успех – в тях най-сетне ще се въдвори здрав контрол./Блиц

Публикувана на
09 Януари 2015 година