Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Седмичен хороскоп 10 - 16 януари

[img1]Овен
21 март - 20 април

10-и е ден за гладуване, почистване и пречистване. Вечерта непременно си поръчайте сън, в който да видите решението на болезнен за вас проблем. Ще се наложи още в следващите два дни да вземете решение, изискващо обмисляне и отговорно отношение. В неделя се дава клетва за вярност. Това е първият благоприятен ден за сключване на брак в този месец. Време е за революционни промени в начина ви на работа и личен живот. Вечерта отговорностите ви идват в повече, а в понеделник ще се наложи нещо да научите и проучите основно, преди да направите решителната крачка напред. Ориентирайте се към вземане на изпити и явяване на конкурси. На 13-и късметът ви ще си вземе отпуск. Вероятно е да ви се случват болестни и неприятни неща, да затъвате в безпаричие и проблеми с колеги, близки и роднини. Не вземайте заеми на никаква цена. В четвъртък ще получите просветление и ще намерите изход и от най-неприятната ситуация. Огромна преобразуваща сила ще бъде отключена в този ден и ще помогне да излезете от кризата и да форсирате важните промени. На 15-и се постарайте да приключите с обещаното, преди да започнете каквото и да било. На 16-и ще направите голяма крачка напред поради проблемите на конкуренцията. В този ден никой никого не слуша или действа под влияние на комплексите, което ще бъде коз за вас. В политически план настава една голяма говорилня.
Телец
21 април - 20 май

Очертава се чудесен уикенд. На 10-и всичко предприето ще носи късмет и успех, ще ви проправя пътя напред в партньорските и професионални връзки, ще дава възможност да се преместите и внедрите в престижна среда. Не се съмнявайте, че бариерите по пътя ви са лесно преодолими. В неделя е добре за покупко-продажби по интернет, за участия в състезания и конкурси, за среща с посредници и участия в съвместни бизнес инициативи. Ден на контактите, които в бъдеще ще ви помогнат да направите голяма крачка напред. В понеделник не се опитвайте да правите впечатление, като говорите неподготвени по даден въпрос. Проучете нещата. Запишете се и за нов квалификационен курс и залегнете над книгите. Добре се подгответе преди важна делова среща. В този ден учителят си намира ученика. И в любовта трудно ще задържите партньора без нужното внимание и търпение. На 14-15-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Като се добавят и пречупващите аспекти с Меркурий и Венера от Водолей и с Юпитер от Лъв, може да се окажете притиснати в менгемето на отговорности и задължения, които ще ви дойдат в повече, ще изместят гледната ви точка и внимание и може да ви отведат в грешна посока. Вървите към изневери не само спрямо партньора, но и спрямо себе си. Спазвайте закона. Отложете важното за петък.
Близнаци
21 май - 21 юни

Този уикенд ще ви натовари с проблемите на другите, ще ви изправи пред действия и отговорности, за които нямате готовност или изобщо не сте очаквали. В събота вечер си поръчайте сън прогноза, който да освети пътя ви напред и да ви помогне при вземането на болезнени решения. Тези дни изискват да се прескачат прегради и бариери, да се търсят нови посоки за развитие, работа и бизнес. Не е без значение с кого ще се срещнете в неделя, какви въпроси ще разисквате и какви отговори ще получите. Навлизате в период на лична и делова активност. Интересите на доста хора ще зависят от вашите действия, обещания и подготовка. В понеделник нищо важно да не се казва и предприема, ако пред себе си нямате доказателствата и информациите за нещата, които говорите и в името на които действате. Във вторник сте на прага на провала, но не е изключено и конкурентът ви да се провали, с което да ви даде възможност да изплувате и да заемете стабилна позиция. Сряда е денят на мечешките услуги, на неочакваните обрати, които ще отворят пътя за един и ще преградят този за друг. Време е за революционни промени, ако не искате да останете встрани от голямата игра. 15-и е денят на костенурката, бързайте бавно. В петък никой никого не слуша, трудно се вземат управленски решения.
Рак
22 юни - 21 юли

10-и е благоприятен за начало както на важни дела, така и на незначителни такива. Всичко предприето ще ви вдига нивото, ще помага да разрешите проблемите си и да направите важна крачка напред в личния и професионален живот. Вечерта си поръчайте сън. В неделя ще се събудите с ясна цел и мисъл как да постъпите в трудна за вас ситуация. Концентрирайте се над най-важното и ще го постигнете. Вечерта в живота ви ще се появи опасен дразнител или ще възникне нов проблем, който ще отнеме от времето ви в следващите два дни. В понеделник неподготвените ще загубят. Ако чувствате неувереност, отложете изпити и явяването на конкурси. Във вторник вървите по тънък лед, склонни сте на скандали и авантюри, действате необмислено и може да попаднете в капани. Ден на големите апетити, претенциите към вас се увеличават. В сряда ще получите откровение как да постъпите, къде да отидете и по какъв начин да спечелите. Лесно ще вземете изпит до края на седмицата. Заложете здрав фундамент на всичко, което започвате. Огромен енергиен потенциал се задвижва в сърцето и в душата ви. Имате шанс да победите по-силните от вас. В четвъртък ще получите заслужена награда за положените в миналото усилия. В петък сме подвластни на едиповите комплекси. Всеки гледа как да се изяви и покаже, а не как да работи за общото благо.
Лъв
22 юли - 22 август

В съботния ден с лекота отпадат съмненията ви по даден въпрос. Намирате нужните отговори и решения и в неделя правите първата важна крачка за бъдещето. 11-и е благоприятен за брак, за делови и лични контакти, за среща с приятели и обсъждане на важни семейни въпроси. Ще си проличат хората, умеещи да печелят и триумфират в рискови за другите ситуации. Може да намерите и нужното ви изцеление. Получавате насоки къде да търсите благоприятните за вас места, позиции и хора. В понеделник е добре да се срещнете с капацитет в съответната област и да проучите всичко свързано с работата, която се каните да започнете. Всякакви знания и опитности лесно се усвояват, а получените информации бързо се свързват с това, за което вече сте осведомени. Пъзелът от възможности се оформя, кръгът се затваря, капаните щракват, нелоялните хора лесно може да се открият. На 13-и се отварят големите апетити, никой не е склонен на компромис. Който може, ще ви захапе. На 14-15-и в хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Това са дни, изискващи цялото ви внимание и определящи предела на възможностите ви. Ще се наложи да разрушите стари връзки и зависимости, ако искате да продължите напред. Свалете от гърба си безполезните товари. В петък следобед успявате да елиминирате конкурент и да получите своето.
Дева
23 август - 22 септември

Очертават се пътувания, приятни срещи и делови разговори, възможности да осъществите контакти, полезни за бъдещето, да продадете скъпо и да купите евтино. Чудесен уикенд. Луната е в знака на Девата в брилянтен аспект с Плутон и Слънце от Козирог. Препоръчва се диета, отказ от това, което усещате, че ви вреди. Концентрирайте се над най-важното и ще го постигнете. В понеделник може да ви предложат работа, участие в обучаващи и консултантски дейности. Това, което сте натрупали като потенциал и знания в годините, започва да работи за вас. Не се отказвайте от преподавателско място и сами търсете начин да повишите квалификацията си. Във вторник вървим по тънък лед, лесно влизаме в конфликти, трудно прощаваме и сме настроени да искаме повече, отколкото може да предложим. Ден на крокодила. Някой ще се опита да преглътне доста голям залък. Не се поддавайте на провокации и съблазни. В сряда е време за старт на нови инициативи, за залагане основите на нов фундамент в работата и в живота. Всичко, което предприемете, нека да е здраво, не пестете от усилия и материали. На 15-и чакайте първите награди и признания за тази година. Може да получите изгодно предложение и покана. В петък не предприемайте нищо съществено, преди да обсъдите ситуацията с капацитет в областта и със семейството си. Не се хвалете предварително.
Везни
23 септември - 22 октомври

В събота лесно отхвърляте съмненията и вземате важно решение. Край на колебанията и в личен план. 11-и е благоприятен ден за брак. Някой ще направи признание, друг ще трябва да даде обяснения за сътвореното в миналото. Не напрягайте очите. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. В понеделник ви предстоят пътувания и рокади, промени в плана и възможност да получите нова работа и нова поръчка. Денят се свързва с мъдростта, с ключето на познанието, с възможността да вземете изпит, да получите консултация и да дадете такава. Ден за среща на учителя с ученика на всички житейски нива. Във вторник бъдете особено внимателни. Ще има опити за провокация с цел личната ви елиминация. Не разчитайте на друг и не поверявайте тайните си намерения на хора, които могат да ви бъдат конкуренти на работното място или в любовта. За 14-15-и не планирайте аборти. Насочете вниманието си към уреждане на семейните дела и наследствени проблеми, вземете нужните документи и си платете навреме данъците. На 14-и се заемете с лечения и оздравителни процедури. Чудесен ден за зачатие и инвитро. 15-и е ден за приключване, а не за започване. Достигате важна цел. Освободете място за новото, което ви предстои. 16-и е ден на енергийни и финансови загуби. Не залагайте и не теглете кредити. Тенденцията е да ни вменяват чувство за вина.
Скорпион
23 октомври - 22 ноември

10-и е ден за нови начинания. Не изразходвайте енергията, чувствата и парите си в неподходящата посока и за неподходящия човек. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка преграда. Тази вечер ще сънувате пророчески сън, в който може да видите решението на наболелите проблеми. В неделя може да направите крачката, от която в миналото сте се страхували. Ден за лични рекорди, за доброволна жертва в името на щастието на тези, които обичаме и ценим. Някой се премества в нов дом, друг се прибира в стария, решен на повече компромиси. В понеделник, преди да предприемете каквото и да било, добре проверете всяка информация. Постарайте се на всички нива да стигнете до основата на нещата, да не спирате по средата и да имате мнение по всеки въпрос, който предстои да се обсъжда. На 13-и контролирайте апетитите си, не посягайте към това, което сте си забранили и пазете територията си от посегателства. На 14-15-и Луната от вашия знак образува кармичен кръст с Юпитер от Лъв и с Меркурий и Венера от Водолей. Бъдете внимателни, спазвайте законите и обещанията си, не отивайте към изневери и не повтаряйте старите грешки. Неблагоприятни дни за аборти и раздалечаване, което ще ви донесе много болки и сълзи. В петък ще минавате между капките, другите са заети в спорове и ще подминат вашите грешки.
Стрелец
23 ноември ­ 21 декември

Предстои тежък уикенд за вас, с повече натоварване, с неприятни задачи и отговорности, които ще ви отдалечат от намеренията да бъдете с някого някъде, който е по-приятен и желан. Очертават се здравословни проблеми или грижа за болен. Ще се окажете допълнително натоварени и с професионални задачи поради отсъствието на колега. От понеделник Марс навлиза в знака на нехармоничните ви Риби и бърза на среща с Марс. Предстоят дни, в които алергичните ви реакции към околните ще набират скорост. Обърнете внимание на своите алергии, намалете пикантериите на всички нива. В живота ви ще се появи опасен дразнител, който може да влоши и семейните отношения. Във вторник искате повече, отколкото могат да ви дадат или ви се полага. Чувствате се ограбени и ощетени. Някой се замисля за заминаване в чужбина. В сряда може да получите лично откровение за пътя напред, за поведението и положението си спрямо околните. Склонни сте да направите реформи, които в миналото непрекъснато сте отлагали. В четвъртък получавате награда за положените усилия. Някой може да дочака и повишение, което носи не само повече пари, но и повече работа. Пазете се от случайни контакти, не споделяйте планове и намерения. В петък се въздържайте от активна дейност, оставете другите да се изявяват, да бъркат и да съжаляват.
Козирог
22 декември - 20 януари

Случващото се в съботния ден ви помага да отхвърлите съмненията, да се решите на крачка в нова посока и на връзка, която отдавна ви привлича. Очертава се чудесен уикенд с покани и обаждания, които ще ви зарадват и обнадеждят както в личен план, така и по отношение на професионалните ви ангажименти. Всичко предприето ще носи късмет и ще премахва препъникамъните по пътя ви. В неделя вечер съдбата ще ви подложи на ново изпитание. Добре трябва да се потрудите, за да излезете от проблема с гордо вдигната глава. В понеделник не вземайте отношение в спор, ако не знаете всички подробности. 12-13-и са най-рисковите ви дни за периода. Вероятно е да имате проблеми със закона и партньорските връзки. Някой се опитва да ви използва или измести от яслата. За родените около 10 януари проблемите ще са повече. Не поемайте излишен риск, не искайте много от живота и не предизвиквайте околните с лични забележки и критика. На 14-и включете резервите, заложете здрави основи в отношения и бизнес инициативи с подписване на нов договор. На 15-и постигате нещо непостижимо преди. Чакат ви придобивки. В петък много неща се обсъждат, но не и същественото и важното, което в момента е ваш приоритет. Тенденцията е да се изместват неудобните въпроси и да не се дават нужните и чакани отговори.
Водолей
21 януари - 19 февруари

В събота бариерите са лесно преодолими, но понеже сте терсене човек, може да се препънете в малкото камъче на пътя си. На всички нива търсете компромиса, опитайте да разберете другия, да не игнорирате желанията и амбициите на хората, на които държите. Вечерта си поръчайте сън. В неделя всяка неприятна ситуация може да бъде разрешена и да тръгне по правилата. Постигате напредък в отношенията, организирате приятелски и делови срещи и получавате неочаквани предложения. В понеделник ще спечелите от консултантски услуги и с лекота ще намерите нова работа. Съдбата ви дава няколко изгодни варианта. Натоварваното ви се увеличава, но и възможностите също. Във вторник другите искат и претендират, а на вас ви се дава даром. Не се хвалете с това, което получавате, за да не предизвикате ощетените. На 14-15-и сте в рискова позиция. В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Да не се правят аборти. Бъдете внимателни, всичко, което отхвърлите прибързано, после ще се окаже нужно и желано. Не искайте всичко и на момента. Оставете околните да узреят за идеите, които им поднасяте. Не се занимавайте с имотни дела и не теглете кредити. На 16-и вършете своята работа, без да се интересувате от чуждата. Работете самостоятелно, съвместните инициативи ще зациклят и ще ви поставят в неудобно положение.
Риби
20 февруари ­ 20 март

За вас се очертава труден уикенд, с натоварвания повече от обикновеното и с амбиции, които трудно ще постигнете. Положете усилие да се разберете и сдобрите с хората, които ви липсват. Не продължавайте с упорството, ако нещата може да се разрешат по лесния начин. Не издребнявайте в подробности. В неделя до обед сякаш нищо не помръдва, но след това ще получите обаждания или сами ще пробиете стената, която в миналото сте изградили. В понеделник добре проучете всяка възможност, намерете нужната информация, която ще ви помогне да извлечете максимална полза при преговори и делови разговори. Денят е благоприятен за учене, за изпити и записване на нов квалификационен курс. Във вторник агресията е повсеместна. Изчакайте, не дразнете тези, от които зависите и не посягайте към чуждото. Най-силните ви дни за периода са 14-15-и. На 14-и ще получите просветление за пътя напред. Това е ден на генерални промени и реформи, на неукротимо движение напред и възможност да се излезе от рамките на ограниченията. На 15-и ще се окажете желани и чакани партньори. Работата и усилията от миналото ще дадат резултат, който ще има и финансово измерение. Чака ви повишение. На 16-и бъдете избирателни във връзките, посетете учителите си. Не се включвайте в съвместни инициативи. В този ден всеки слуша само себе си.

Публикувана на
10 Януари 2015 година