Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

10-те най-големи грешки, които правят жените в секса

Мили дами, вижте дали допускате тези грешки и ако се откриете някъде, просто се поправете. Ето най-големите грешки, които допускат жените в секса:


Грешка 1: Очаквате той да мисли като жена
Това е причина за разочарование и при двамата партньори. Мъжете объркват жените, а жените не разбират мъжете. Очакването той да мисли по същия начин е безполезна загуба на време, но и основна причина за недоразумения и напрежение.
Съвет: Мъжкият и женският мозък функционират различно. Затова, комуникацията между партньорите е много важна. Ако мислите, че мъжете също осъзнават секса и имат същите желания и чувства като жените, това може допълнително да ви съсипе сексуалното удоволствие.
Грешка 2: Не очаквайте от партньора да чете мислите ви
Нито партньорът, ни някой друг може да чете мислите ви ,както и вие неговите. Научете се с думи да изразявате сексуалните си желания и нужди.
Съвет: Преодолейте срамът. Въпреки, че това е следствие от консервативно възпитание, сексуалната революция е приключила и можете всичко да говорите открито с партньора си. Сексът вече не е просто средство за разплод.а необходимо удоволствие.
Грешка 3: Липса на инициатива
На много мъже им е привлекателно и секси, когато жената поема инициативата в леглото, но и извън него. Обадете се на работното му място и му кажете, че сте планирали романтична вечеря. Сигурно видимо развълнуван ще се върне у дома, а вие може да го дочакате готови и облечени в секси бельо.
Съвет: Имате много възможности, така че просто отприщете вашия темперамент и стил. Не трябва винаги да се вулгарни, ако това не е част от вашата личност. Понякога е достатъчна малка промяна в отношенията отношенията, в които отдавна сте забравили да флиртувате.
Грешка 4: Липса на спонтанност
Сексът не трябва винаги да бъде планирано и обявено събитие. Мъжете обичат, когато жените са спонтанни. Никога да не се знае какво ги чака в края, а всички искат изненади.
Съвет: Когато паркира колата, възползвайте се и започнете да го целувате щом влезете вкъщи, прегърнете го сутрин и му кажете, че искате хубаво да ви започне денят ...
Грешка 5: Правене на любов само в спалнята
Не само, че това ще скучно, но е и ограничено. Използвайте кухненската трапезария, диван, колата, душа, ваната ...
Съвет: Монотонността убива сексуалния живот. Направете нещо, което да , което може да го освежи.
Грешка 6: Сексуален контрол
Сексът не е оръжие, за да получите това, което искате. Той трябва да обединява хората и да позволява удоволствие. Отказът от секс, защото сте ядосани не е добре.
Съвет: Внимавайте! Сексът не е оръжие за манипулация.
Грешка 7: Спрете с това мрънкане и недоволство,
партньорът ви не е длъжен да търпи честата смяна в настроенията ви, бъдете жена, а не досадна бърборана, от която той ще иска да избяга.
Грешка 8: Забравете непрекъснатото повтаряне, че той мисли само за секс, заменете го с това "аз искам да правим любов".
Грешка 9: Не бъдете перфектната домакиня, която от вратата му прави забележка за подредбата на обувките, правете любов и когато свършите му посочете с целувка, къде е мястото на разхвърляните му обувки и дрехи.
Грешка 10: Вие май забравяте, че сте жени !Бъдете нежни и горди. Но не високомерни . Високомерието е един от скритите признаци на ограниченост и простотия. Дами, не забравяйте, вие сте слабия пол и имате нужна от Него. Така двете половини ще направят едно цяло. Пожелаваме ви любов!

Публикувана на
23 Януари 2015 година