Новина от категория България
Архив на публикациите

Черна прокоба тегна над Гала

Страховити сили са надвиснали над водещата Гала, която от дни идвала на работа в окаян вид с торбички под очите. В студиото на предаването “На кафе” по Нова тв пък падали прожектори, пращели микрофони без видима причина. “Онзи ден в един от кабелите с ниско напрежение имаше 220 волта вместо 12. Замалко да стане сакатлък”, гласи телевизионната клюка.
Необичайните знамения започнали да се случват след старта на новата рубрика в “На кафе” за вампирясали къщи, духове и зли сили. “Сложихме си голям таралеж в гащите с тия истории. Шоу-шоу, но вече е застрашено здравето ни”, проплака човек от екипа на сутрешното предаване.
От там издадоха, че заради сериозната тв конкуренция в този часови пояс продуцентите решили да заложат на мистиката. Тя щяла да привлича доста зрители, защото вече познатите диети и разкрасителни процедури втръснали на зрителите.
“Преди няколко месеца някой от редакторите видял в един вестник история за дух в къща в центъра на София. Оттам им дойде налудната идея и ние да ходим по къщите и да плашим зрителите с такава документалистика”, роптаят от шоуто на Гала. За целта набързо била създадена нова рубрика. Към нея на хонорар били привлечени езотерични консултанти – ясновидката Николета, радиестезист и свещеник в лицето на екзорсиста отец Георги Гелеменов.
Едно от първите места, на които предаването “На кафе” обърна внимание, бе прокълната къща в село Мусачево, община Елин Пелин. Никой не иска да припари до имота след серия от инциденти със собствениците. В нея не пожела да остане за по-дълго и ясновидката Николета, като направи същински театър в ефир как усещала тъмните сили, които искали да я обсебят. На хората от тв екипа обаче им се наложило да поостанат и за през нощта. Според сценария те трябвало да подготвят с камери и кабели мястото, тъй като Коцето Калки прие предизвикателството да пренощува в зоната на здрача.
Междувременно екзорсистът отец Гелеменов казал, че с тези сили шега не бива и взел мъдрото решение да се оттегли от предаването, разкриха от сутрешното предаване. Духовникът заявил, че заради преиграването на Николета идеята станала много пошла. Освен това такива места са и радиоактивни и за хонорар от 200-300 лв “Гала да си ходела там сама да си ги проучва”.
Рейтинговата водеща обаче не проявявала никакво разбиране и набързо сменила специалиста с друг духовник, отец Александър. После тя изпратила като опитни зайчета хората си на още по-страшно място във видинското село Антимово. Окултни специалисти обясняват, че там има отворен портал към царството на мъртвите. За да стане още по-страшно, екипът на Гала показа и няколко снимки, на които се виждаше разкривена фигура на страшен дух.
В телевизията се шушука, че Гала в началото не вярвала на оплакванията на колегите си, но сега и тя не се чувствала добре. Видимо трупала негативна енергия, а косата є започнала да пада на вълма. В началото си мислела, че е от смяната на сезоните, но напоследък се страхувала да не би някое проклятие да є се е лепнало дистанционно. Освен това напоследък страдала и от безсъние, а когато задремвала за малко, се стряскала от демонични кошмари./Пикбг

Публикувана на
01 Май 2015 година