Новина от категория България
Архив на публикациите

Транссексуалната пророчица Адриана: Това правителство криво ляво ще устиска!

Една от най-емблематичните фигури от годините на объркания ни преход е Андрей Миронов от Рудозем, „превърнал” се на 18 май 1992 г. под скалпела на д-р Калоян Персенски в… Адриана Миронова. В продължение на 4 часа под нагорещените камери на БНТ специалистът направи от мъжа жена. След смяната си на пола Адриана се направи за известно време на шоу-звезда, пусна кръшното си ново тяло в проспериращи за времето си чалга-заведения, посещавани най-вече от мутро-барока. Вече 50-годишна, тя превърна в… пророчица!
Гледа на стъклено кълбо, на карти Таро и на още какво ли не. Пред скромния й дом, разположен на рудоземски чукар, тесният сокак често е задръстен от най-луксозни лимузини, някои - с чужда регистрация.
- Виждате ли за българския народ по-светли перспективи до края на годината?
- Нашият народ винаги е оцелявал и пак ще оцелее, но няма да се разминем без земетресения и прочее. И катастрофи ще има, и сгради ще се рушат. Господ ни дава поука, наказание, защото ставаме все по-лоши...
- Какви размествания в политическите пластове виждате? Това правителство ще устиска ли до следващите избори?
- Криво-ляво ще устиска. Не че има значение...
- Най-коментираната тема в момента е Цветан Василев - шефът на КТБ, който все още е в Сърбия. Ще бъде ли докаран в България, за да бъде разпитан, или никой няма интерес от това, защото по-голямата мафия ще го държи настрани?
- Пред пари и власт никой не върви, така се крепи и властта. Иди го гони, след дъжда-качулка…
- Вие живеете в един трудно обясним свят - разкажете нещо повече за него?
- Чувам глас, който ми говори, представя ми картини, описания… и всичко се появява в мен като мисъл. Който ме попита, нямам предварителен отговор. Всичко си идва впоследствие, космична мисъл.
- Има една приказка – и богатите също плачат. Виждам повече скъпи джипове, отколкото „бедни” автомобили. Знам, че няма да кажете имената на паралиите, но те пък за какво най-често ви търсят?
- Какво да ви кажа?...Имат разкошни домове, хасиенди с басейни, с някакви крокодилски и лъвски кожи по стените, с млади любовници, но така падат по стълбите, че… При мен са идвали милионери, готови вече да живеят в сламена колиба, само и само да си върнат жената. Но тяхното богатство е проклето, то не е дошло по добър път и сега си плащат за това, което са получили по нечестен път.
Така че и богатите имат повече грижи, и те повече плачат от бедните. Няма напълно щастливи хора! Който има много пари, той няма да е щастлив. По-добре е да имаш от всичко, но по малко. Аз смятам, че най-ценно е спокойствието, да имаш почит и уважение от хората и толкова пари, колкото да живееш нормално. Човек спи в една спалня, храни се с една вилица и лъжица, вози се само в една кола. Ако си богат, някой пък ще вземе да те претрепе за едното нищо. Именно хората, които нямат духовно съдържание, ламтят за материалното – автомобили, лукс, злато, накити… Една жена, да й сложиш огърлица от диаманти, няма да стане по-хубава, нали?!...
- Разкажете за последния шокиращ случай в практиката ви?
- Идват при мен момче и момиче годеници, хвърлям картите /Таро – б.а./, казвам на девойката, че ще се омъжи за момък, с когото са се запознали под дъжд.
Нежната половинка ми отговаря: „Ами ние се запознахме в дискотека, след две седмици ни е сватбата!”. След две седмици отиват в Рожен на събор, там тя вижда свой съученик, който я кани да се видят... Така че насрочената сватба се отложи, а след година се омъжи за съученика си, с когото са се видели под ръмящия дъжд, паднал им над главите… Идват хората при мен, казвам им какво виждам, след време отново ме навестяват и потвърждават предсказанията ми. Имам толкова случаи, че вече ги забравям. Дори не знам вчера кой е идвал и какво съм казала…/Блиц

Публикувана на
01 Май 2015 година