Архив на статии от категория -> Холивуд

Бритни Спиърс свали брачната халка

Бритни Спиърс свали брачната халка

Бритни Спиърс се появи без брачната си халка на фона на слуховете, че тя и съпругът й Сам Асгари са изправени пред проблеми в брака. 41-годишната поп звезда беше заснета от папараци в неугледен вид, докато слизаше от джип. Тя беше намръщена, а косата й разрошена. Освен че не носеше халката си, Спиърс замина на почивка на Хаваи с дългогодишния си мениджър Кейд Хъдсън, а от мъжа й нямаше...

Крал Чарлз облече бяла престилка във ферма

Крал Чарлз облече бяла престилка във ферма

Крал Чарлз посети екоферма и ферма в Бродовин, на около 60 км от Берлин, съобщи АФП. Облечен в бяла престилка, крал Чарлз помогна в приготвянето на сирена, които ще носят кралски печат в негова чест.
Британският монарх доказа нагледно, че е готов да "изцапа ръцете си". Той участва в поставянето на сиренето в специалните калъпи, без да се притесни от физическото усил...

Роналдо шашна Мадрид

Роналдо шашна Мадрид

Кристиано Роналдо използва паузата на националния отбор, за да отиде до Мадрид с кола, която имат само девет души в света. Роналдо е фен на супер луксозните автомобили, а неговото Bugatti Centodiechi, с което се появи снощи в Мадрид, струва осем милиона евро.
Феновете бързо засякоха Роналдо и някои от тях успяха да се снимат с него.
Наскоро той закупи луксозен м...

Бивша любовница съди Мирослав Илич

Бивша любовница съди Мирослав Илич

Бивша любовница даде популярния сръбски певец Мирослав Илич на съд. Миряна Антонович води дело за доказване на бащинството на сина й Девин. Тя се върна от Америка в Сърбия, където гостува на балканската легенда Лепа Брена, с която са много добри приятелки.
„Няма да се сърдите, не пренебрегвам вашите съобщения, но Брена ме остави да спя до три следобед и сега пия кафе...