Архив на статии от категория -> Скандално

Прототип на летящ автомобил

Прототип на летящ автомобил

Прототипът на първия в света летящ автомобил беше представен на автомобилното изложение в американския град Детройт, съобщи New York Post.
„Alef Aeronautics представи прототип на модел А, който много прилича на стандартен седан, с изключение на интериора на балон, подобен на НЛО, достатъчно голям, за да побере двама пътници“, пише изданието.
Отбелязва се, че мас...

Унищожиха дървото на Робин Худ

Унищожиха дървото на Робин Худ

16-годишно момче бе арестувано по подозрение, че стои зад шокиращото отсичане на явора, известен като "Дървото на Робин Худ", намиращ се в английския регион Нортъмбърланд.
Дървото доби световна слава, след като бе заснето във филма на Кевин Костнър от 1991 г. „Робин Худ: Принцът на крадците“, съобщи vesti.bg.
Полицията съобщи, че момчето е освободено под гаранци...

Капитонова изхвърлила померанчето си на боклука

Капитонова изхвърлила померанчето си на боклука

Виктория Капитонова се оказа студена и безсърдечна. Рускинята, която стана известна с участието си в любовното шоу „Ергенът“, се оказа безжалостна.
В първият сезон на риалити формата ергенът Виктор Стоянов й даде годежния пръстен, след като избраницата на сърцето му Алекс Гърдева се отказа малко преди финала. Само че връзката й с нацепеният екс гребец просъществува...

Празна Мара

Празна Мара

Какво изобщо си въобразяваме – едни павета не можем да наредим криво-ляво, а ще придиряме какъв да е столичният кмет.Какъв да е, след като плочкаджии дори не останаха, всичко свястно се разбяга навън, накрая опряхме до братята цигани.
Кеворк КЕВОРКЯН

Един от тях се хилеше пред телевизионната камера, докато редяха пътеката край столична църква – той от едната стр...