Архив на статии от категория -> Скандално

Разчлениха собственичка на аптеки

Разчлениха собственичка на аптеки

Еранухи Пехливанян, собственичка на верига русенски аптеки и съпруга на шефа на групата на ГЕРБ Бедрос Пехливанян в общинския съвет в града беше убита и разчленена от двама бандити. Те й задигнали 30 000 лева, след което се отървали от тленните останки, като ги метнали в дерето на река Русенски Лом.
Жестокото престъпление станало миналата седмица. Жената изчезнала в...

Роби Уилямс преследван от платен убиец

Роби Уилямс преследван от платен убиец

Британският певец Роби Уилямс разкри тъмната страна на славата в скорошно интервю за „Мирър“. Той каза, че е бил мишена на платен убиец и изненада мнозина с това изявление.

„Никога не съм казвал това, но имах платен убиец за главата си. Никога не съм говорил за това публично. Това са неща, за които не говориш, когато станеш известен“, обясни певецът.
47-годишният Р...

Екзотична синоптичка очаква бебе

Екзотична синоптичка очаква бебе

Екзотичната синоптичка от "Нова" Стефани Обадяру има връзка с футболист, научи "България Днес". Тъмнокосата красавица е сериозно обвързана с младеж, който е спортист. Любимият й се казва Николай Колев. Вратар е на местния тим в село Железница. Отборът се състезава в четвърта дивизия. Родом е от Ловеч. Играе футбол от малък, разбра "България Днес" от близки до младежа.
Двойка...

Иво Димчев заспал зад волана

Иво Димчев заспал зад волана

Музикантът Иво Димчев сподели за ужасяваща случка с негово участие. Той е заспал, докато е шофирал из софийските улици. Като по чудо няма пострадали. Ето целия му разказ, без редакторска намеса:
Снощи напълно трезвен, но ужасно, УЖАСНО изморен от 13 часа презокеански полет + 2 часа интервю за bTV очевидно съм заспал на волана и изведнъж се събуждам от силен удар в отсрещния т...