Архив на статии от категория -> Хороскоп

Как ще сме в неделя

Как ще сме в неделя

Овен
Ден на придобивки и печалби, стига да не играете хазартно. Съдбата ще ви донесе подарък. Сключилите брак ще обединят съвместните си ресурси и в бъдеще ще ги удвоят. Всяка промяна е от значение, независимо дали я приемате и какво е първото ви впечатление. Днес сте близо до важен източник на сила, пари и любов. Очертават се срещи със спонсори и партньори. Огледайте се.
Телец
Дн...

Какво ни се пише в събота

Какво ни се пише в събота

ОВЕН
Днес всеки жест е от значение, всяка подкрепа и съдействие след време ще ви се върне в тежък за вас момент. Обадете се на родителите си, посетете близки нуждаещи се от материална и морална подкрепа и опитайте да подновите връзките, които ви липсват. Никъде на отивайте без подарък и мил жест на внимание. Амбициите да се смирят, всичко предприето с цел лична печалба ще зацикли.
ТЕЛЕЦ...

Как ще я караме в петък

Как ще я караме в петък

Овен
До 16ч. действайте настъпателно и активно, търсете нови варианти за работа и дейности и ще получите подкрепа в нужния момент. Денят е със силна енергетика, до края на работното време уреждате важни договори и задачи. Навлизаме в деня на сърцето, до утре вечер е добре да подкрепите някого в пътя и в личния му избор и вашите инициативи ще получат одобрение.
Телец
Днес е точният...

За кои четвъртък е печеливш ден

За кои четвъртък е печеливш ден

Овен
Един от най-успешните и силни дни, особено за родените в третата декада. Сега е момента да форсирате важните си дейности и задачи, да поставите условията си и да се разберете по спорните въпроси. До вечерта може да изкачите връх в кариерата и да привлечете важни съюзници и сътрудници. Кандидатствайте и за странично финансиране на проектите, получавате желаното.
Телец
Родените...