Архив на статии от категория -> Хороскоп

Как ще я караме днес

Как ще я караме днес

Овен
До обед провеждайте само двустранни срещи и консултации. От обед се активизират хората, с които ви предстои важна инициатива в следващите дни. Водете принципна политика. Едва лъжа в този ден ще ви натовари с грижа и отговорност, която трудно ще понесете. Не ангажирайте близките с проблемите си. За утре планирайте разговор с шефовете и подписване на нови договори.
Телец
До об...

Какво ни очаква в събота

Какво ни очаква в събота

Овен
Днес е важно да запазите неутралитет, да не се включвате в колективни действия и инициативи, където отговорността е размита или някой се опитва да командва без да е оторизиран. Не е ден за нови запознанства, очертава се фатално привличане и в любовта. Важните си срещи и разговори отлагайте за утре следобед. Не давайте никому излишни пълномощия, не споделяйте тайни. Днешният ден е конфли...

Кои ще са късметлиите в петък

Кои ще са късметлиите в петък

Овен
Ден за първа крачка и първа целувка, може и да повторите. Не оставайте пасивни, не чакайте друг да вземе важното решение и да задвижи нещата, които са от първостепенна важност и за вас, за семейството и бъдещите ви планове. Ако останете в очакване ще сбъркате и ще дадете възможност на конкуренцията да се внедри в място, което по право си е ваше. Действайте активно.
Телец
Дне...

Кои днес удрят на камък

Кои днес удрят на камък

Овен
От днес Юпитер тръгва директно в последните градуси на Рибите и на 20 декември отново ще навлезе в Овен. Започвате да си връщате изгубените позиции. Този ден ще ви донесе интуитивно усещане къде трябва да се отиде и какво да се направи, за да потръгнат нещата, които отдавна се опитвате да уредите. Интуицията ви се събужда, може да и се доверите и да продължите.
Телец
Денят е...