Архив на статии от категория -> Хороскоп

За кои сряда носи късмет

За кои сряда носи късмет

ОВЕН
Както и да се развият обстоятелствата днес, не бива да губите самочувствие. Това ще ви позволи да постигнете успех дори по въпроси, които съвсем наскоро са изглеждали напълно безнадеждни. Нови познати ще се радват да ви помогнат. Общите грижи ще ви сближат и отношенията от делови, бързо ще преминат към приятелски.
ТЕЛЕЦ
По-добре е да не бързате със сериозните решения днес. Щ...

Какво да не правим днес

Какво да не правим днес

Овен
Символ на деня е корона поставена на върха на планината. Някой ще постигне важна цел, а друг ще бъде повишен и награден за положените усилия в работата и в живота. Към края на работното време може да получите и чаканото финансиране или доставка, която ще оправи настроението и материалното ви положение. Не отказвайте покани за допълнителна работа от хора с възможности.
Телец
К...

Какво ни очаква в понеделник

Какво ни очаква в понеделник

Овен
Днес битката за кокала навлиза в решителна фаза. И ако на сцената на житейския ви спектакъл има пушка, тя с голяма вероятност ще гръмне. Бъдете особено внимателни с техника, транспорт и електроуреди. Не отивайте в крайности, спазвайте дистанциите в отношенията и на пътя. Агресията е повсеместна. Може да попаднете в ограбващи и изнудващи схеми, не взимайте и не давайте заеми.
Телец...

Как ще я караме в неделя

Как ще я караме в неделя

ОВЕН
Не влизайте в опасни игри и не участвайте в рискови състезания. Проблемите ще са повече за родените в третата декада. Стремежът в този ден е да се завладяват нови територии на работа, живот и влияние. Луната ви гледа в опозиция от Везните. Вероятни са конфликти със съседите, които ще прераснат в семейни войни. Контролирайте играта на чувствата, простете на този, който ви е обидил.