Архив на статии от категория -> Хороскоп

Как ще я караме в събота

Как ще я караме в събота

Овен
За днес не се препоръчва пасивност, но с важните действия и инициативи трябва да се изчака. Не се претоварвайте, не поемайте нова работа и нови отговорности. Карайте нещата по степен на важност и помогнете на близките за реализиране на техните желания и нужди. Идете на тихо и спокойно място, проведете прочистващи тялото и душата процедури. Купете желан подарък.
Телец
Важното...

Кои са късметлиите в петък

Кои са късметлиите в петък

Овен
Луната навлиза в хармоничния ви Лъв, а вие навлизате силен тридневен период. Планирайте активни мероприятия и инициативи. Днес може да постигнете напредък в преговори и договаряния и да сключите изгоден договор. В момента изкачвате един от най-високите върхове в кариерата си. Предприетото ви води към престижни позиции в бизнеса и в живота. Престрашете се, оженете се.
Телец
С...

Как ще я караме в четвъртък

Как ще я караме в четвъртък

Овен
Движете се внимателно и изчаквателно до обед. Конкурентите ви ще направят грешен ход и това ще ви даде възможност да предприемете още в следващите дни важни делови и творчески инициативи. Каквото научите днес до вечерта ще ви даде възможност да се окопаете на нова база и да стартирате новите си проекти. Започнете ремонтни дейности. Ден за първа крачка и първа целувка.
Телец
...

На кого ще се усмихне късметът във вторник

На кого ще се усмихне късметът във вторник

Овен
Един силен, пробивен и творчески ден особено за родените във втората декада. Меркурий и Юпитер са в точен съвпад в Овена. Аспектът отваря възможност за подписване на нови договори. Вадете патенти и разрешителни, регистрирайте и пререгистрирайте фирми и дейности. Проблемите идват, ако действате и реагирате прекалено емоционално и провокативно на спънките в живота.
Телец
Още с...