Архив на статии от категория -> Хороскоп

Кои ще са късметлиите в събота

Кои ще са късметлиите в събота

Овен
Проведете двустранни разговори с тези, с които имате намерение да работите съвместно и да извършвате определени дейности. Ако съберете всички заедно няма да се стигне до единно мнение. Но ако всеки изложи исканията си насаме с този, които управлява ситуацията работата ще потръгне. Движите се в тесен семеен кръг. Не е ден за нови запознанства, обединете родовите сили и ресурси. 2-ри е де...

Какво ни очаква в първия ден на юли

Какво ни очаква в първия ден на юли

Овен
Ден за атака по всички фронтове на живота, на личната ви и делова активност. Луната от Лъв сключва брилянтен аспект с Юпитер от Овен. Лесно ще уредите всякакви дела и юридически спорове. Ще намерите вратичка в полето на закона и може да прокарате важните си намерения и проекти. Не се препоръчва пасивно изчакване. Каквото свършите сами и без отлагане ще донесе успех.
Телец
Лу...

Как ще сме в последния ден на юни

Как ще сме в последния ден на юни

Овен
Това новолуние ще събуди скритите усещания, емоции и чувства в тялото и в душата. Тръгнете в посоката, която ви привлича, бъдете с тези, към които изпитате афинитет и наблегнете до другото новолуние на тази храна, която днес ви се дояде. С лекота правите разлика между полезното и вредното за вас и дано послушате сетивата си. Така ще си спестите доста грижи и неудобства.
Телец

Какво да не правим днес

Какво да не правим днес

Овен
Рано сутринта е новолунието в нехармоничния ви Рак. Останете където сте, не искайте много от живота и от другите и не играйте хазартно. Родените в първата декада ще имат проблеми по време на пътувания. Отложете старта на новите делови и творчески иницативи. Направете повторно проучване и проверка на плюсовете и минусите в предстоящата ви делова и семейна програма.
Телец
Ден...