Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво ни очаква в съботния ден

Какво ни очаква в съботния ден

Овен
Събуждате се след мъчителен сън. Родените до 5 октомври днес ще се пекат на бавен огън, а утре и другите трудно ще намерят пътя. В момента е необходима активна самозащита от агресивната чернота. Внимателно преценявайте знаците на съдбата. Смирете амбицията, бъдете скромни и не искайте много от живота и от другите. Нищо ново да не се започва. Довършете започнатото преди.
Телец

Как ще я караме в петък

Как ще я караме в петък

Овен
За родените в третата декада денят носи повече възможности, пари и екстри. Нещо, което прибързано сте загърбили ще се върне при вас. Добре е за подновяване на стари връзки и работни програми. Някой се връща и на старата си работа. До обед вземете всичко, което животът и другите ви предлагат. Следобед дайте предимство на друг, не отстоявайте мнението си, може би бъркате в нещо.
Те...

Чии желания ще се сбъднат днес

Чии желания ще се сбъднат днес

Овен
Днес молитвите ви може да бъдат чути и нещата да се подредят според нуждите и очакванията ви. Всичко предприето с необходимата дискретност ще донесе ползи. Не споделяйте свои и чужди тайни и намерения преди да бъдат уредени и реализирани. Следобед опитайте да привлечете хората, които прибързано сте дистанцирали. Възражда се стара любов, намирате верния подход.
Телец
До обед...

Кои са късметлиите днес

Кои са късметлиите днес

Овен
До обед уредете важните срещи, сключете нови договори, създайте нови връзки. Следобед разговорите ви протичат на висок тон, с претенции и изисквания и от двете страни. Нещо споделено ще се разпространи и ще засегне неприятно отношенията ви с партньори. До утре на обед си пожелайте нещо и ще го имате. Ден на поверителната информация, затворете си устата.
Телец
И родените в т...