Архив на статии от категория -> Феномени

Кои зодии ще се преродят през юни

Кои зодии ще се преродят през юни

Месец юни е тук, а с настъпването му приветстваме и неофициалното начало на лятото. С покачването на температурите социалният ви живот вероятно също достига своя връх, тъй като Слънцето продължава движението си през бъбривата и любопитна зодия Близнаци.
Ретроградният Меркурий вече е зад нас и сега можем да обсъждате настоящите си мисли, идеи и планове с всеки, който...

Любовен хороскоп за юни

Любовен хороскоп за юни

Овен
От опит глава не боли! Дайте шанс да желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.
Телец
Нещата ще започнат да се движат много по-бързо в любовния ви живот и просто трябва да г...

Кои нарочно се правят на интересни

Кои нарочно се правят на интересни

Когато са влюбени, някои зодии се славят като проницателни и мечтателни. Така че те обичат да култивират аура на интрига и мистерия във връзката си. Много хора търсят своята мечтана сродна душа, която ще приеме тях и всичките им странности. В крайна сметка със сигурност е успокояващо да можеш да бъдеш себе си в една връзка. Но представителите на някои зодии вярват, че e полезно за запа...

Кои зодии ги чакат куп проблеми през юни

Кои зодии ги чакат куп проблеми през юни

С настъпването на по-топлите месеци всеки от нас се готви за приятни емоции изживявания. Да, но не винаги това се случва безпроблемно. Понякога каквото и да прави, то щастието и късметът не са на наша страна и това си е, но защо на някои хора им върви във всичко, а на други не? Е, според астролозите това е така заради зодията, под чиято звезда сме родени.
„Бъдете гот...