Архив на статии от категория -> Феномени

Кои са късметлиите през декември

Кои са късметлиите през декември

Руската астроложка Тамара Глоба разкри какво ни очаква през декември, като дава и полезни препоръки, които ще ви помогнат да се справите с трудностите.
Ето за какви неочаквани изненади трябва да се подготви всеки знак от Зодиака и как, ако е необходимо, да се предпази от негативни последици:

Овен
Нещата в любовен план не са толкова прости....

Под саксията на кое цвете да поставим монета

Под саксията на кое цвете да поставим монета

Само хитрите домакини слагат монета под саксията с едно цвете и това не е случайно. Според Фън Шуй някои стайни растения могат да донесат богатство в дома ви. Едно такова растение е Crassula, по-известна като дървото на парите. Как да привлечем богатство с помощта на парично дърво? Първо, важно е да поставите саксията на правилно място.

Според Фън Шуй паричнот...

Кои ще получат най-скъпите подаръци за Коледа

Кои ще получат най-скъпите подаръци за Коледа

С настъпването на Коледния сезон, някои зодии се очертават като любимци на звездите. Тези зодии могат да се готвят да получат най-скъпите и разкошни подаръци, които са получавали досега. Нека разгледаме кои зодии са слушали най-много Дядо Коледа, откривайки луксозни неща под елхата. Най-тъпите коледни подаръци, които да не купувате никога Зодиите, които ще получат луксозни подаръци за...

Кои са най-претенциозни на първата среща

Кои са най-претенциозни на първата среща

Ако списъкът ви с разочароващи първи срещи е дълъг, вероятно са ви казвали да понижите стандартите си. Но да имаш големи очаквания не е толкова лошо – това просто означава, че знаете точно какво искате и ако това отнема повече време и усилия, тогава така да бъде!
Въпреки че не би трябвало да сме склонни да правим компромис с това, което заслужаваме, има някои зодии,...