Архив на статии от категория -> Феномени

Тайните на зодиите

Тайните на зодиите

Тайните на всеки един зодиакален знак:
Овен

Овните обичат да представят на света картина на простота. Те искат хората да си мислят, че не въртят никакви схеми в ума си. В действителност Овните са много по-умни от това, което хората си мислят, че са. Тяхната простота е само утеха на хората да се доближат до тях.
Телец
Телците имат страна, за коя...

Кои зодии не можеш да ги надговориш

Кои зодии не можеш да ги надговориш

Има няколко зодии, които имат таланта да печелят всеки дебат, в който са участници. Представителите на тези знаци стават победители във всеки възникнал конфликт или спор. Те са силни, упорити, осведомени, имат дар слово, притежават състезателен дух и от дъното на душата си мразят да губят. А ето и кои са тези 5 зодии:
Овен
Хората, родени с този...

Кои зодии ще ви направяг живота ад след раздяла

Кои зодии ще ви направяг живота ад след раздяла

Всяка раздяла боли, но някои хора просто не могат да приемат, че са изоставени. Има няколко зодиакални знака, с които ако скъсате по своя воля, те ще продължат да ви атакуват дълго време след раздялата. Така че, дръжте очите си широко отворени, ако смятате да слагате край на връзката си с човек от следните 5 зодии:
Телец

Този човек ще направи всичко възможно да разруши в...

10 тайни на родените под знака рак

10 тайни на родените под знака рак

Хората, родени между 21 юни и 22 юли, са от водната зодия Рак. Този знак е известен със своя невероятно грижовен характер. Ракът е популярен като домошар, който обича семейния живот и дава мило и драго за близките си. Също така Раците често са описвани като емоционални и свръхчувствителни същества, които се обиждат лесно и преживяват трудните житейски моменти много тежко и продължителн...