Архив на статии от категория -> Интимно

Най-често срещаните сексуални фантазии

Най-често срещаните сексуални фантазии

Сексуалните фантазии са тези умствени представи, които генерираме по отношение на секса. Мъжете и жените ги развиват еднакво и са по-чести, отколкото си мислите. Всъщност всички ние фантазираме за сексуално преживяване в даден момент.
Има много видове, но днес сме събрали 7 най-често срещани сексуални фантазии.
1. Групов секс
Груповият секс...

5- те най-чести секс проблема

5- те най-чести секс проблема

Сексът е една от основите на здравословната връзка. Ето защо пораждането на какъвто и да е сексуален проблем може да окаже негативно въздействие върху взаимоотношенията вътре в двойката. Сексуалните проблеми могат да бъдат най-различни и да се появят по всяко време. Тяхното разрешаване обаче зависи от желанието и усилията на двамата партньори и носи много по-голяма хармония във връзкат...

Най-страстните мъже в зодиака

Най-страстните мъже в зодиака

Каквито и любовни истории да чувате от мъжете, често пъти те могат да са преувеличени. Но ако искате да бъдете сигурни, че ще изживеете незабравими страстни моменти с вашия партньор, уверете се, че зодията му попада в нашия списък. Ето и кои са най-страстните мъже сред зодиакалните знаци:
Скорпион
Несъмнено Скорпионът е най-страстната зодия. Те...

Какви сте в секса според месеца на раждане?

Какви сте в секса според месеца на раждане?

Ако сте се чудели някога дали родените през зимата хора са по-страстни в секса от тези, които са родени през лятото... ето каква е истината.
Януари
Родените в първия месец на годината са консервативни в избора на партньор, но открият ли човек, когото харесват, стават настоятелни. И определено са едни от най-перверзните в зодиака.
...