Архив на статии от категория -> Интимно

Белезници по време на секс

Белезници по време на секс

Ако имате нужда да експериментирате в секса и да опитате нещо ново със своя партньор, защо това да не бъде секс с белезници? Вижте 4 особено подходящи пози за секс с белезници.
Какво прави белезниците толкова възбуждащи, когато става въпрос за секс? Отговорът е много лесен – контролът или липсата на такъв. Хората имат различни предпочитания в каква роля да влизат по...

4 секс пози за по-голяма интимност

4 секс пози за по-голяма интимност

Няма съмнение, че определени секс пози улесняват не само физическата интимност, но и подпомагат емоционалната връзка между партньорите. Зрителният контакт, целувките, погалванията, доверието и наблюдаването на партньора са емоционални допълнения към чисто физическото изживяване на секса. Разберете кои секс пози позволяват на двойките да надхвърлят сетивното секс преживяване, засилвайки...

Кои части на мъжкото тяло възбуждат жените

Кои части на мъжкото тяло възбуждат жените

Мъжете винаги с удоволствие обсъждат женското тяло, но, за разлика от тях, жените обикновено мълчат за предпочитанията си към мъжката фигура. Но това не означава, че нямат такива. Нека видим какво в мъжете им харесва толкова много, че предизвиква настръхване, лудо желание и „изключване“ на мозъка, пише flagman.bg.
Рамене и ръце до китката
Широки...

4 „мързеливи“ секс пози, с които да го побъркате

4 „мързеливи“ секс пози, с които да го побъркате

Работната седмица може да бъде невероятно изтощителна, в края на деня вече не искате нищо друго освен сън. Въпреки това партньорът също изисква внимание, а вие не искате да обидите любимия човек.
Специално за такива случаи секс гурутата предлагат да разгледате следните пози с минимален разход на енергия
.
Ездач "за мързеливи"
Колкото и да е...