Архив на статии от категория -> България

Въпросите, които, уж обективният, Сашо Диков не зададе на Просто Киро

Въпросите, които, уж обективният, Сашо Диков не зададе на Просто Киро

Изгледах пропагандното интервю на Кирил Петков пред Сашо Диков, продължило около час и половина. Като цяло, звучеше необичайно разумно, интелигентно. Човекът според мен си вярва. ПИК е поканил отдавна г-н Петков за подобно интервю, но той, разбира се, предпочита по-удобния ефир и контролираната медийна среда. Ето какво бихме го попитали, отвъд въпросите на Сашо Диков.

Рап песен за смъртта на 15-годишната Даная

Рап песен за смъртта на 15-годишната Даная

След две седмици се навършва една година от смъртта на 15-годишната Даная, която почина в болница "Пирогов". В нейна памет една рап песен със стотици споделяния в социалните мрежи напомни за трагичния случай с цел да насърчи хората да се включат към подписката "Даная за живот". Тя призовава за спешни реформи в детското здравеопазване, пише NOVA.
Песента се казва "Гн...

Дребният тарикатлък

Дребният тарикатлък

Понякога се отчайвам от дълбоката, непоправима и поразяваща простотия, която живее сред нас. Вчера в магазина една женица на възраст, с маска, явно носена месеци наред, без да е прана, но иначе с хубави дрехи, внимателно отваряше кутиите с яйца и ги гледаше, все едно тя ги е снесла. След това взе да сменя размер М с Л , сложи си в кутията с по-малки яйца три големи, без всякакъв срам с...

Летец накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Летец накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ . След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ.
„Тук съм, не защото знам, че знам нещо повече от другите и че съм фен на много интересни и любоп...