Архив на статии от категория -> България

Любовна мъка прати клетник в пропастта

Любовна мъка прати клетник в пропастта

"Може да избягаш от Бургас, но Бургас никога не си тръгва от теб. Ако е над 30 градуса, 30-санта ножове винаги са кръста, докато ходиш бос по "Тройката". Ако си писал СМС на любовника на жена ти и не го е прочел, в железарията винаги ще намериш кирка за 15 лв." Това са последните няколко реда от стената на бургазлията Константин Бъчваров, написани вчера, 16.07, по някое време през деня...

Гущеров на седмото небе, Светлана го прибра

Гущеров на седмото небе, Светлана го прибра

Да започне ново начало без Християн Гущеров се зарече вчера майката на четирите му деца Светлана. Разклатеното й психично здраве обаче мени настроенията й със скоростта на светлината и днес плеймейтката вече е на друга вълна. Тя си прибра обратно мъжа, вероятно окуражена от няколко отрезвителни шамара, писа Intrigi.bg.
Самият Християн е на седмото небе от щастие и го...

Певецът, възпял Пеневата чета, гасне от рак

Певецът, възпял Пеневата чета, гасне от рак

Салко Писин, създателят на легендарната песен "Пеневата чета", се бори с рак. Музикантът, който възпя футболните герои на България преди 30 години, научава страшната диагноза преди две години и се оперира в Турция. "В момента съм на химиотерапия – сподели бате Салко. - Живея ден за ден, но не се оплаквам."
Въпреки ударите на съдбата музикантът е запазил заразителната...

Гласуваха си мазни многохилядни заплати

Гласуваха си мазни многохилядни заплати

Пред очите ни са разиграва най-пошлата политическа трагикомедия. Депутатите са способни да се обединяват и да формират мнозинство, само когато това касае техния личен интерес и дълбоките им джобове.

Димитър БАЙРАКТАРОВ

Пред броени дни същите без никакъв проблем приеха правилника за дейността на Народното събрание и както се...