Архив на статии от категория -> Светът

Бременната жена на Бийбър се съблече

Бременната жена на Бийбър се съблече

Всички бяха във възторг, когато разбраха, че Хейли и Джъстин Бийбър очакват дете. Няколко месеца преди това всичко в поведението им по-скоро подсказваше, че двойката е на път да се разпадне.
Тогава близки до Бийбър разкриха, че семейството му минава през тежък момент. Очевидно предстоящото раждане на първородното им дете помири влюбените.
След като Хейли заговор...

Пощуряла фенка с рекорд на Гинес

Пощуряла фенка с рекорд на Гинес

Пощуряла фенка се нашари цялата с лика на световна знаменитост. Тя посвети цели 18 татуса на звездата. Това й отреди място в Книгата за рекорди на Гинес.
Тя е от Канзас, САЩ успява да поставо новия световен рекорд за "най-много татуировки на един и същ музикант върху тялото" с 18 портрета на легендарната певица Мадона.
Тара Бери е фенка на изпълнителката от 1983...

Блазе им на старите хора във Виена

Блазе им на старите хора във Виена

Публикуваме текст от фейсбук профила на Марина Де Мео, която живее във Виена. Тя работи в австрийска компания, която управлява старчески домове: Постъпването в старчески дом в България е кошмарът за повечето пенсионери, ужас за техните близки, гузна съвест за роднини и последна спирка за тези, които си нямат никой.

Сега можете ли да си представите пенсионерски...

Транссексуална жена разстреля родителите си, опита да убие и брат си

Транссексуална жена разстреля родителите си, опита да убие и брат си

Въоръжена транссексуална жена, обвинена, че е застреляла родителите си в дома им в Юта, предизвика продължило часове издирване, след като заплаши полицията, че ще продължи да убива.
28-годишната Миа Бейли беше арестувана в сряда и обвинена в 11 престъпления, свързани с двойното убийство на родителите Джоузеф, 70, и Гейл Бейли, 69, и опит за убийство на брат й, според...