Архив на статии от категория -> Светът

Боксова среща на века в Саудитска Арабия

Боксова среща на века в Саудитска Арабия

Британецът Тайсън Фюри ще се изправи срещу украинеца Олександър Усик в Саудитска Арабия в първата битка през новия век, която може да обедини всички пояси в тежката категория на професионалния бокс. Това съобщи промоутърът Франк Уорън.
Фюри държи титлата по версията на WBC, докато Усик притежава поясите на IBF, WBA и WBO. Организаторите все още не са готови с дата за...

Питбул уби момченце на 2 годинки

Питбул уби момченце на 2 годинки

Момченце на 2 години бе нападнато от питбул, след като отишло да си вземе топката по време на игра.
Питбулът се откъснал от веригата си и атакувал Пиетро Алвеш да Силва. 7-месечното животно било взето от семейството само два дни преди кървавата атака.

беше сериозно ранен от семейния домашен любимец и почина след тежък сърдечен арест.
Спешна помощ откарала м...

Турска звезда си взе булка с български корени

Турска звезда си взе булка с български корени

Актьорът Мурат Юналмъш, познат от сериалите „Имало едно време в Чукурова“, „Лудо сърце“, „Земя, небе, любов“ и „Гюлджемал“, си взе булка с български корени - Албена Илиева (Нутие Акар).
Свидетели на тържеството на влюбената двойка, която е заедно от около три години, бяха мениджърът им Абдула Булут и близките им приятели Зафер Дюлгер и Суат Шарп. Роднини и приятели н...

Футболист виси от виадукт

Футболист виси от виадукт

Ужасяваща драма се разиграва с бившия младежки национал на Франция Алексис Бека Бека. 22-годишният футболист на Ница виси от пътнотранспортния виадукт Манян на магистрала А8 в страната и плаши да се самоубие.
Дясната лента на шосето в посока Италия-Екс-ан-Прованс е затворена, а службите правят всичко възможно, за да разубедят Бека Бека от намерението да скочи.
Н...