Архив на статии от категория -> Светът

Холивудска звезда ходи по улиците гола и сама

Холивудска звезда ходи по улиците гола и сама

Холивудската звезда Аманда Байнс е тема на световните медии през последните дни след шокиращо разкритие, че е хоспитализирана в психиатрична клиника. Актрисата е видяна да се разхожда в центъра на Лос Анджелис без никакви дрехи.
Приятели, близки до звездата, смятат, че тя се е скитала по улиците с дни, преди да се обади за помощ, както свидетелстват камерите за набл...

Джо Байдън пак сгафи

Джо Байдън пак сгафи

Американският президент Джо Байдън за пореден път си оплете езика, след като нарече град Ролинг Форк „Ролинг Стоун“. Грешката му дойде, докато коментираше торнадото, което опустоши части населеното място.
Най-малко 25 души загинаха при бедствието, което удари Ролинг Форк и околностите. Торнадото започна близо до града, като премина и през Силвър Сити.
„Ние не см...

Меган и принц Хари работят 1 час седмично

Меган и принц Хари работят 1 час седмично

Меган Маркъл и принц Хари се зарекоха да станат „финансово независими“, след като изоставят работните си кралски задължения – но колко труд всъщност влагат? През януари 2020 г. Меган и Хари обявиха, че оттеглянето от монархията ще „осигури на семейството ни пространство да се съсредоточим върху следващата глава, включително стартирането на новата ни благотворителна организация“.

Тръмп я нарича, „жена с конско лице“, тя го обяви за „пън в леглото“

Тръмп я нарича, „жена с конско лице“, тя го обяви за „пън в леглото“

Като дете Стефани Грегъри Клифърд обича коне и се надява да посвети живота си на отглеждането на грациозните животни. Това обаче са нейните планове преди да приеме сценичния псевдоним Сторми Даниелс и да се окаже в центъра на скандал, довел до първото обвинение срещу президент на Съединените американски щати.
Стефани е родена в бедно семейство от щата Луизиана. Изост...