Архив на статии от категория -> Свободна зона

Строи ли Зико хотел!?

Строи ли Зико хотел!?

Според последната имуществена декларация на градоначалника на Пловдив Здравко Димитров – Зико, той има едва 7 362 лв. на влог. Неговата съпруга не е обявила и стотинка спестявания.

Единствените му доходи са кметската му заплата, която е в размер на 3 500 лв., докато съпругата му Меглена Димитрова не може да се похвали дори и с това. За цялата година тя е успял...

Какво е бг модата в кръщаването на бебетата

Какво е бг модата в кръщаването на бебетата

Българите все по-смело проявяват творчество при кръщаването на децата си. Някои от традиционните български имена отчетливо търпят промяна с по-модерно звучащи. До този извод стигат учени от БАН след като правят изследване как в продължение на 10 години българите в различните краища на страната са кръщавали децата си, предаде БНТ.
Кои са най-нестандартните имена?

Революция в таблетите

Революция в таблетите

Някои експерти вече изразиха мнение, че таблетите на Apple са продуктовата категория, която ще се възползва повече от въвеждането на гъвкави дисплеи, отколкото смартфоните. Известният анализатор Минг-Чи Куо споменава вероятността iPad със сгъваем механизъм от въглеродни влакна и гъвкав дисплей да се появи през 2024 г. в новите си прогнози.
Както обяснява MacRumors, п...

Махнете най-после тоя Минеков!!!

Махнете най-после тоя Минеков!!!

Какво още трябва да се случи, колко още скандала трябва да предизвика неадекватният министър Минеков, за да бъде сменен? Абсурдът с излъчването на един сбъркан проект за архитектурното биенале във Венеция преля чашата.
Колко богата е нашата държава и култура, за да си позволяваме с лека ръка да харчим и без туй малкото средства, които са в бюджета на МК, да одобрявам...