Архив на статии от категория -> Свободна зона

За 10 дни събраха 600 000 за Бояна

За 10 дни събраха 600 000 за Бояна

Само за 10 дни са събрани близо 600 000 лева за лечението на малката Бояна от Пловдив. Добрата новина съобщи в социалните мрежи майката на 2-годишното дете Пламена Пачова. Както съобщихме, кампанията стартира преди малко повече от седмица след апел на семейството и необходимостта на детето от трансплантация.
Бояна е с поставена диагноза Болест на Krabbe (сфинголипид...

Една майка моли…

Една майка моли…

Здравейте, мили хора! Една майка моли с цялото си майчино сърце да спасим детето ѝ!
До месец февруари т.г. Бояна е като повечето деца - расте и с интерес опознава заобикалящия я свят. В началото на март поради замятане на дясното краче влизат в болница. Две седмици по-късно, два поредни ядрено-магнитни резонанса, две сменени болнични отделения, пункц...

Ще има ли драми!?

Ще има ли драми!?

През настоящия месец май две планети са ретроградни. Плутон стана ретрограден на 29 април и ще бъде такъв до 8 октомври, а Меркурий стана ретрограден вчера, на 10 май и ще бъде отново директен от 4 юни. Какво ни носят тези две ретроградни планети?
Меркурий е започна ретроградното движение в променливия въздушен знак на Близнаци и ще завърши във фиксирания земен знак...

Херо Мустафа си търси охранител с обявя

Херо Мустафа си търси охранител с обявя

Ръководеното от Херо Мустафа посолство на САЩ в София пусна обява, че търси телохранител. Не е необходимо кандидатите да знаят добре английски, но трябва да са съгласни да се обучат да шофират брониран автомобил и да са достатъчно съобразителни и физически здрави, за да пазят шефа на дипломатическата мисия и високопоставени гости от „нараняване и неудобни ситуации“.